2777
2789

خانمها من پریودی هام معمولا منظم بین ۲۸ تا ۳۰ بود همیشه هم چند روز زودتر لکه بینی دارم  دیروز روز ۳۱ پری من بود یک هفته یعنی از ۲۷ پریودم کمر درد شدید داشتم البته شبها وقت خواب بیشتر بود و ترشحات کم، حالت ابکی اما دردشکمی و سینه نداشتم  و از دیروز یعنی ۳۱ پری لکه بینی دارم اونم خیلی کم شاید تا امروز اندازه ۲ قطره لکه بینی شده باشه  ولی درد شکمی اصلا ندارم فقط بالای نافم تیر میکشید ودرد داشتم  امروز بی بی چک گذاشتم منفی بود به نظرتان احتمال داره بار دار باشم ؟؟؟کسی  تجربه ای داره ؟اونم با بی بی چک منفی 😔

اره احتمالش هست از طرفی که میگی قاعدگیت منظمه و فقط لکه بینی داری احتمالا لکه بینی لانه‌گزینیه

بیبی چک خیلی زود زدی باردار باشی نشون نمیده حداقل باید ۵‌روز بگذره 

دیوانه ترین دلبر این شهر تو بودی❤😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر نکنم باردار باشی گلم. اما دعا میکنم انشالله بزودی دامنت سبز شه🤲🏼🤲🏼

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
هنوز زوده عزیزم باید صبر کنی ولی با لکه بینی اولش بارداری درصد کمی داری بی بی چک هم باید از زمان پری ...

دو هفته بعد از تاریخ پریود من فقط دو روز گذشته 

ممنونم مهربانم پنج ساله منتظرم 😔

انشالله به حق خانوم فاطمه زهرا هرچه زودتر باردار شی. منم منتظرم و میدونم انتظار خیلی سخته. ببخشید مشکل خاصی دارین؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
لکه بینی لانه گزینی میگن فقط یک روزه  

نه حداکثر تا سه روز ادامه داره و خیلی کمه 

اگر لکه بینی لانه گزینی نباشه احتمال زیاد بخاطر پریودیته

دیوانه ترین دلبر این شهر تو بودی❤😍
نه حداکثر تا سه روز ادامه داره و خیلی کمه  اگر لکه بینی لانه گزینی نباشه احتمال زیاد بخاطر پری ...

دیروز و امروز خیلی کم مثل اخرهای پریودی که لک میبینیم در همین حد   امیدوارم خدا بهم نظر کنه 🤲🤲

انشالله به حق خانوم فاطمه زهرا هرچه زودتر باردار شی. منم منتظرم و میدونم انتظار خیلی سخته. ببخشید مش ...

همسرم ضعیفه خودمم کیست اندومتریوز دارم  ،اگر اینستا گرام داری خانم فلورا تاجیک را فالو کن ببین چقد حاجت گرفتن 

همسرم ضعیفه خودمم کیست اندومتریوز دارم  ،اگر اینستا گرام داری خانم فلورا تاجیک را فالو کن ببین ...

نه ندارم. من تنبلی خفیف دارم. ۵،۶ ماهه اقدام. این ماه که دکترم نبود و بدون دارو اقدام کردم. توکلم به خداست. انشالله خدا هیچکس رو در انتظار بچه نذاره و بزودی دامن همه رو سبز کنه 🤲🏼🤲🏼

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز