2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه واسطه ی قابل اطمینان و دلسوزی دارین اون.اگر نه که هیچی.اگر خودش شمارو دیده و خوشش اومده باشه خب ...

چشم واسطه دارم همه ویژگی هامون در یک سطحه و اگه همینجور که شما گفتین انجام بدم چقدر احتمال داره صورت بگیره؟

چشم واسطه دارم همه ویژگی هامون در یک سطحه و اگه همینجور که شما گفتین انجام بدم چقدر احتمال داره صورت ...

احتمالش بستگی به خواست طرف مقابلتون داره و اینکه اصن قصدازدواج داره یانه،چشش شمارو گرفته یانه،باکسی باشه یانه و کلی چیز دیگه.ولی اگه ازطریق رابط اقدام کنین حدقل متوجه میشین ک دیدش به شما چیه.اگه خوب بود که بسم اللله میگه و اقدام میکنه.اگه نظرش نسبت بهتون مثبت نبود خب شمام متوجه میشین و ازسرتون بیرونش میکنین.درهرصورت  برد با شماست.

فقط  واسطتون باید طوری بگه ک شک نکنه طرف

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

کاری به تاپیکت ندارم چجوری متنتو قرمز کردی

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز