2821
2789

بستگی به این داره ک بخوادت یا نه یا دختری ک باهاش ازدواج کنه معیاراش با شما یکی باشه ولی تجربه ثابت کرده همیشه کسیو ک میخوای اون نمیخوادت

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به این داره ک بخوادت یا نه یا دختری ک باهاش ازدواج کنه معیاراش با شما یکی باشه ولی تجربه ثابت ...

جدی؟ یعنی من حتی به واسطه هم بگم اون نمیخواد یعنی فایده نداره؟

چشم واسطه دارم همه ویژگی هامون در یک سطحه و اگه همینجور که شما گفتین انجام بدم چقدر احتمال داره صورت ...

دیگه بستگی به نظر طرفت داره. اگه این جور که میگی به هم می میاین( به خصوص اگه از طرف خانواده ها هم آشنایی دارید) و اون آقا قصد ازدواج داشته باشه احتمالش زیاده که بیان خواستگاری

حضرت‌زهرا(س)فرمودند:اگرکسی‌مرابه‌‌عشقم‌به‌حضرت‌علی(ع)قسم‌دهداورابه‌عشقش‌می‌رسانم‌‌.

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
جدی؟ یعنی من حتی به واسطه هم بگم اون نمیخواد یعنی فایده نداره؟

حالا سنگ مفت گنجشکم مفت شاید معیارای دختری ک اون مدنظرشه رو داشتی

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              
یعنی چی عزیزم؟ منظورشون چیه؟

منظورشون‌اینه‌که‌خانم‌رابه‌عشقی‌که‌‌نسبت‌‌به‌امیرالمومنین‌دارند‌‌قسم‌بدهی‌که‌شمارابه‌عشقتان‌برسانند‌‌‌‌اخ‌که‌زندگی‌باعشق‌‌چه‌زندگی‌فوق‌العاده‌ای‌میشه😆

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
واقعا اتفاق میوفته؟

امتحانش‌مجانیه‌بعدازدواج‌یا😕د‌گرفتم

سوال به جایی بود 😅❤️

پروازی‌هستی؟