2789
عنوان

بلاک

117 بازدید | 11 پست

اون چندین بار خودش گفت بهم پیام نده ولی هر بار پیام میدادم جواب میداد آخرین بار من بهش گفتم پیام نده بهم و کاری به کارم نداشته باشه اونم دیگه پیام نداد و بلاکم کرد بعد چند روز .بعد چند وقتم تلگرام وصل کرده  که قبلش هیچوقت نداشت ولی فقط هفته ای یکبار میاد سر میزنه به تلگرامش و شماره منم پاک کرده با اون یکی خطشم واتساپ وصل کرده و آخرین بازدیدشو برای همه باز گذاشته در صورتیکه قبلش اینکارو نکرده بود و آخرین بازدیدشم بسته بود برا همه .یعنی اینکارا رو نکرده که من دوباره بهش پیام بدم ؟سه ماهه بلاکم انگار میام اینا رو می‌نویسم که یکی دلمو الکی خوش کنه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانوما چرا اینطوری هستیم ما خیلی وابسته ایم ما کاش پسرا مثل ما بودن اونطوری رابطه ها خیلی قوی بود&nb ...

آره ولی دخترا هم سنشون که بیشتر بره بالا و پخته تر بشن بهتر میشن البته این نظر منه موافقید؟

آره ولی دخترا هم سنشون که بیشتر بره بالا و پخته تر بشن بهتر میشن البته این نظر منه موافقید؟

بله یجورایی ولی میشه گفت گاها به حدی کم میشه که دیگه رغبتی با ازدواج یا فرزند آوری بوجود نمیاد