2777
2789
عنوان

پولمو نداد

154 بازدید | 18 پست

الان زنگ زدم میگم لازم دارم گفته نمیدم خیلی رک

ناخون کارم کارمم خوبه کلی پول مواد دادم نصف پولی که دادم هم در نیوردم تا الان دلم گرفته نشستم تو باکن فقط بیصدا اشک میریزم

درس بخونید بخدا خستم میخوام یه مدت بیخالش بشم خستمه دلم برای خودم میسوزه واقعا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برات صلوات فرستادم حاجت روا

ممنونم گلم برات صلوات فرستادم

ولی دیگه جا زدم نمیتونم هر کاری میکنم نمیرسم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

عزیزم یعنی کارشو انجام دادی پول نداد؟

بله پولمو نداد گفتش که برات واریز میکنم ۲ ماه گذشتو خبری نشد زنگ زدم گفتم نمیدم کارتو دوست نداشتم ولی اونجام نگفت بده تعریف کرد

عزیزم من فکر میکردم ناخن کاری درامد خوبی داره راستش منم به این فکر میکنم که برم رنگ مو یاد بگیرم درا ...

وای نه من رفتم اموزشش دیدم واقعا پا میخواد مثلا یکی میومد ساعت ۸صب تا۱۲شب یکسره مسخواصت سر پا باشی اخرم سر ۷ت پول رنگ ایقد چک چونه میزد

عزیزم من فکر میکردم ناخن کاری درامد خوبی داره راستش منم به این فکر میکنم که برم رنگ مو یاد بگیرم درا ...

درامدش به به مای ۷۰ ۸۰ میرسه ناخن کاری تو تهران ولی خب من یه سومشم درامد ندارم

خیلی خوبه گلم ولی باید بتونی و تو سالنی هم بتونی مشغول به کار بشی باز مژه هم خوبه اگه بتونی تو سالن کار که از ۱۲ تا ۲۵ تومن ماهیانه در میاری ولی اگر سالنی داشته باشی و پیج کاریم داشته باشی ماهیانه بین ۳۰ تا ۶۰ و اگر بتونی رنگو لایتو احیا رو باهم انجام بدی که عالیه

توکل ب خدا قشنگم انشالله حاجتت روا میشه

ممنونم گلم انشالله

همچنین برای شما

وای نه من رفتم اموزشش دیدم واقعا پا میخواد مثلا یکی میومد ساعت ۸صب تا۱۲شب یکسره مسخواصت سر پا باشی ا ...

اگه رنگ خوب نباشه پس دیگه فکرم به جایی نمیره ارایشگری هم خیلی اشباع شده،نمیدونم چجوری میتونم برای خودم کاروکاسبی راه بندازم شاغلم پرستارم ولی دوست داشتم کار دیگه بکنم.

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه