2789

اگه موهات انقدر داغون شده که مثل جارو دستیه آره وگرنه حیف مو نون اگه برای لختی میخوای گلت کن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

سلام عزیزم بله بنظرم که عالیه. چندماه موهات صاف و درخشانه . خیلی راحت مرتب میشه، اتوکشی نمیخواد. فقط دقت کن باید از ماه دوم به بعد که ریشه موهات درمیاد، حتما در طول هفته یک بار از شامپو معمولی برای شستن استفاده کنی تا ریشه موهات چرب نشه. مراقبت های بعد از کراتین مو خیلی مهمه و برای اینکه موهات ریزش نداشته باشه بهتر موارد زیر رو رعایت کنی. اگه موهات نیازی به صافی نداره و فک می کنی فقط کمی خوش حالت و تقویت بشه، بجای کراتین، بوتاکس یا پروتئینش کن. اگه تفاوت پروتئین و کراتین رو نمی دونی، می تونی از سایت زلفان مشاوره کامل بگیری و ازشون بخوای بهترین مواد کراتین مو ، بهترین مواد بوتاکس و پروتئین رو بهت معرفی کنند.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.