2777
2789

خیلی ناراحتم هی میخوام خودمو بزنم به بیخیالی ولی نمیشه ۲۸ موعدم الان یکم حالت ترشح تیره دیدم 

همیشه قبل از پریودیم این طوری میشم 

حالا نمیدونم الان اگه بی بی چک بزنم نشون میده ؟ 

اره میده

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اصلا ناراحت نشو

خداهر وقت صلاح باشه میده بهت

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
واقعا نشون میده ؟ اونجا اشتباه نوشتم ۲۵ موعدم  آخه خیلیا میگن زوده

اهان...از یکی دو روز مونده به موعد و روز موعدم واسه خیلیا نشون میده

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
آخه الان مال من میشه ۵ روز قبل موعد 

چند روزم صبر کن عزیزم 

واقعا نشون میده ؟ اونجا اشتباه نوشتم ۲۵ موعدم  آخه خیلیا میگن زوده

عزیزم منو تو توی یه روز موعدمونه صبر کن باهم بزنیم چون اگ الان بزنی باردار هم باشی شاید منفی نشون بده بخوره تو ذوقت

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

مشکل اینجاس که از وقتی ترشح دیدم استرس گرفتم فکرم مشغول شده عزیزم

باید خوشحال باشی لک یکی از علائم بارداریه میتونی دلتو ب این خوش کنی ک نینی به رحمت داره میچسبه و این لک ها بخاطره اونه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

باید خوشحال باشی لک یکی از علائم بارداریه میتونی دلتو ب این خوش کنی ک نینی به رحمت داره میچسبه و این ...

وای امیدوارم کردی عزیزم 

انشالله که این ماه جفتمون خوشحال بشیم