2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید..

52 بازدید | 5 پست

سلام دوستان لطفا کمکم کنید.من یه مدتی شقاق داشتم و اونهم بخاطر یبوست بود بعد سعی کردم با خوردن سبزیجات و...یبوستمو درمان کنم و شقاقم و خونریزیش خوب شد اما الان ببخشید دیواره مقعدم حساس شده و با کوچکترین دفع سفتی درد و سوزش و گاها خونریزی داره .کسی تا بحال اینطوری شده؟ و چه راهکاری برای درمانش داشته؟؟خسته شدم اینقدر که باکوچکترین دفع سفتی درد دارم و شقاقم عود میکنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روغن کرچک بزن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

یبوست برطرف بشه دلیل بر سلامتی نیس.گاهی باید روده پاکسازی بشه.دیواره روده از مواد زایده و رسوب شده انباشته شده و شاید حرکات دودی شکل روده ازبین رفته.پاکسازی روده تا 40روز یا بیشتر تا 6ماه حتی انجام بشه کامل درمان میکنه.به ازای هر وعده غذایی باید اجابت مزاج صورت بگیره.دوتا سه بار در روز!

من همین یه دونه ام!