2777
2789

سلام من دارم وارد 36 سالگی میشم مشکل خاصی ندارم یه بار سه ماهه سقط کردم یبارم خارج رحمی ک پارسال تابستون بود به این ور باردار نشدم شوهرمم سالمه دیگه تحمل ندارم میخوام برم بیمارستان دولتی توی رشت و ای وی اف کنم اگه کسی هست ک میتونه راهنماییم کنه ویا قبلا خودش انجام داده ممنون میشم. اونقدام وضع مالی خوبی ندارم ک برم خصوصی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید منم رشت هستم میخواستم میکرو کنم الزهرا .دکتر ظهیری.شما انحام دادید؟؟ میشه راهنماییم کنین

من ۱۴۰۰ انجام دادم دکتر ظهیری بود وتو الزهرا انجام دادم ،من ازش راضیم

سلام ببخشید منم رشت هستم میخواستم میکرو کنم الزهرا .دکتر ظهیری.شما انحام دادید؟؟ میشه راهنماییم کنین

خیلی وقت بود انلاین نشده بودم از شانسته ،ک اومدم

عزیزم قبل اینکار ،برو پیج حلوا گیاهی تو اینستا 

بزن @halva_giahi

نظرات روبخون 

منم با ذخیره تخمدان پایین تو 35سالگی با یه ماه حلوا خوردن باردار شدم ، خیلی معجزه می‌کنه 

مطمین باش جواب میگیری ،کسایی که 15-20سال نازایی داشتن با این حلوا جواب گرفتن

منم دعا کن

من اولین بار نوبت اینترنتی گرفتم وقبل ساعت۷ صبح هم تو بیمارستان بودم ک نوبت دستگاه بردارم دیر بریم ممکنه تموم بشه روزهای خاصی مال هر دکتریه من روز یکشنبه رفتم ودکترم ظهیری شد وباهمون رفتم جلو هرچی ازمایش از قبل دارین ببرین اگر ازمایشها نزدیک باشه قبول میکنن به من گفت مشکلی نداری بیا ای یو ای من گفتم سنم بالاست نمیخوام وقتم هدر بره وای وی اف میخوام ولی گفت عکس رنگی بده بعد بیار برام ک از شانس بدم همون ماهی ک رفتم عکس رنگی بعدش باردارشدم وتوی لوله لانه گزینی کرد ونمیدونستم ولوله ام ترکید وجراحی شدم بعد دوباره رفتم پیشش گفت  لوله مسدود بوده با عکس رنگی یه ذره باز شده وباعث این شده وبهم گفت بدشانسی اوردی و دارو داد استرادیول از ۱۴ پریودی ۱۰ روز بخورم پریود بعدی رفتم برای تخمک کشی روز ۲ پریودی رفتم سونو کرد ودارو داد وداروها ی من سینال اف بود تا اینجا همش رفتم بیمارستان ولی برای تخمک کشی یبار ک تاریخ بیمارستانش نبود رفتم مطب بعد موقع تخمک کشی  خودش رفته بود همایش دکتر کبودمهری برام انجام داد تخمک کشی راحت بود 

من دوست داشتم انتقال فرش بدم ولی پرژسترونم بالا بود دلیل خاصی هم ندارها بخاطر مصرف داروها بود انتقالم عقب افتاد اومدم محرم شد نمیخواستم محرم انتقال بدم اخه باید مطلق استراحت میکردم ودوست نداشتم از فامیل کس بفهمه من ای وی اف کردم راستی من ۶ تا جنین دادشتم گذاشتم برای ماه صفر ،بعدش  فک نکنین من لاغرم من وزنم ۹۰ کیلو بود ،بعد دو دوره بعد خودم دیگه میدونستم ۱۴ پری استرادیول خوردم تا پری بعدی تحت کنترل بشع بعد پری روز دوم بازم رفتم اینبار فقط استرادیول میدن ک رحم اماده بشه  روز انتقال بازم بدشانسی دادشم بازم خودش نبود تازه گفتن دکتر دیر میاد اونایی ک خیلی دسشویی دارین برین خالی کنین ک منم رفتم دسشویی اخه باید موقع انتقال مثانه پر باشه ولی همون لحظه دکتر اوومد ونفر اولم منو صدا زد من مثانه ام خالی بود دلم گرفت ولی موقع گذاشتم بهم گفت نمیبینم ولی دارم میذارم تو دلم گفتم پناه برخدا یه بسم الله گفتم وسپردمش دست خدا من مسیر بیمارستان تا خونه رو هم دراز کشیدم پشت ماشین ۳ روز اول از قبل غذا درست کرده بودم مطلق موندم من پرژسترون بصورت شیاف استفاده کردم چون نمیخواستم برم هر روز برا تزریق چون خودم بلد نبودم

بعد روز سوم بلند شدم واروم اروم راه رفتم غذا اماده کردم ولی خم وراست نشدم وجارو نزدم دسشوییمم ایرانی بود ،روز ۶ یه لکه دیدم دلم ترسید ولی سپردم بخدا تا اینکه ۸ ،۹ لکه بیشتر شد زنگ زدم مطب گفت یه امپول پرژسترونم اضافه کن ،من نمیخواستم رم بیام از یوتویوب تزریق یاد گرفتم باورتون نمیشه چقدر برام سخت بود ولی خودم به خودم تزریق میکردم تا روز ازمایش شدش  فتم ازمایش جوابش مثبت بود بتام ۸۸۹ بود دقیق یادمه ۴۸ ساعت بعد تکرار کردم خداروشکر رشد نرمال داشت والان کنارمه وهی میگه اب میخوام  انشاالله قسمت همه کسایی ک چشم انتظارن بشه