2777
2789
عنوان

تفاوت سن بارداری با سونو

362 بازدید | 25 پست

سلام من دیروز رفتم سونو به حساب خودم باید هفته هفتم میبودم که سونو گفت ۵ هفته و دو روزی. گفت احتمالا دیرتر باردار شدی دوهفته دیگه دوباره بیا سونو

حالا خیلی نگرانم یعنی چی چرا پیش اومده این شرایط ؟جنین رشدش متوقف شده؟چند درصد احتمال داره همه چی خوب باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمنم گفتن توتاپیکم هس،ولی بعد دوهفته تکرار کردم درست بود،احتمالا لقاح دیر بوده،من ی سقطم داشتم با همین شرایط،توسقط قبلیم لکه بینی داشتم ولی تواین بارداری نداشتم و حفظ شد

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
ازمنم گفتن توتاپیکم هس،ولی بعد دوهفته تکرار کردم درست بود،احتمالا لقاح دیر بوده،من ی سقطم داشتم با ه ...

خداروشکر لکه بینی ندارم باز دکتر سونو گفت علائم نداره شاید دو هفته دیگه هم هیچ علائم نداشته باشی اما رشد نکنه ، میشه اینطوری؟

واقعا؟من به دکترم گفتم آمپول زدم باردارشدم دقیقا از تاریخ بعد آمپول ۵ هفته و دوروزه گفت ربطی نداره

نه باباحالاتاآخرش انقدتاریخ اینوراونورمیشه عادت میکنی

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
من از دیشب دارم گریه میکنم نکنه اتفاقی افتاده

نه بابابیخیال باش.هرچی خدابخواد

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
خداروشکر لکه بینی ندارم باز دکتر سونو گفت علائم نداره شاید دو هفته دیگه هم هیچ علائم نداشته باشی اما ...

اره عزیزم امکانش هس ولی استرس نداشته باش اگ شیاف و دوفاستون داده مصرف کن و استراحت کن ان شاءالله ک همه چی نرمال میشه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
انشالله خدا حفظش کنه مرسی عزیزم ، دو هفته دیگه برم باید رشد کرده باشه و قلب داشته باشه دیگه 

ممنونم

انشالله منم دقیقا سونو اولم ۵ هفته بودم بدون ضربان حتی دکترگفت رشدنکرده چون با پریودی باید۷ هفته میبودم ولی ۳ هفته بعد رفتم سونو خوب بود همه چی

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤