2777
2789
عنوان

آموزش به بچه دوسالونیمه

214 بازدید | 24 پست

سلام مامانا من پسرم دوسال ونیمشه از یک تا ده بلده بشماره رنگها و اشکال هندسی هم یادش دادم و حیوانات ومیوه ها دنبال یه مشاور یا یک چیز آموزشی هستم راهنماییم کنه که چی بهش یاد بدم شما چیکار میکنید وچه چیزایی به بچه هاتون یاد می‌دین 

به حکمتش دل بسپار(خدا)

براش فلش کارت مشاغل بگیر شغل هارو باهاش کار کن و میوه ها. غذاها

کتاب رنگامیزیم بگیر کم کم مداد بده دستش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمن دو سال و نیمشه من مستقیم هیچ آموزشی بهش نمیدم 

تو بازی خودش شمردن و رنگها و شعر و ...یادگرفته

حتی نقاشی ام بهش یاد نمیدم خلاقیتش رو از بین میبره

جدیدا میخوام براش کارتون های انگلیسی شروع کنم تا زبان دوم یادبگیره

از پوشک گرفتیش؟

شعر یادش بده کم کم کلمات انگلیسی یادش بده من دارم به پسرم الفبای فارسی رو یاد میدم. و اعداد رو ا ...

من از معلم کلاس اول پرسیدم گفت اگه الفبا یاد بدی دیگه مدرسه براش تکراری میشه و جذابیت ندارن گفت بهش جمع و تفریق یاد بده من جمع و تفریق عدد سکو بهش یاد دادم فقط گفتاری ولی 

به حکمتش دل بسپار(خدا)
میشه تجربه تو بگی دختر من اصلا اصلا همکاری نمیکنه الان تقریبا دوهفته شده دارم تلاش میکنم ولی کاملا ب ...

من چند بار تلاش کردم دوست نداشت میتونم بگم اینبار خودش گفت براش صندلی راحتی گرفتم برچسب زدم به دسشویی بهش گفتم بزرگ شدی جدی باهاش حرف زدم قبول کرد دیگه شبم پوشک نمیکنم اگه دوست ندارم برتر یه ماه دیگه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
براش فلش کارت مشاغل بگیر شغل هارو باهاش کار کن و میوه ها. غذاها کتاب رنگامیزیم بگیر کم کم مداد بده ...

فلش کارت کتاب فروشی داره یا اسباب بازی فروشی؟

من هوش وین خریدم براش عالی بود هم میوه ها یاد گرفت هم حیوانات

به حکمتش دل بسپار(خدا)
شعر یادش بده کم کم کلمات انگلیسی یادش بده من دارم به پسرم الفبای فارسی رو یاد میدم. و اعداد رو ا ...

خواهشا این کارو با بچه نکن. انگلیسی یاد دادن با این روش واقعا اشتباس ضمن این که کلا اموزش مستقیم ب بچه زیر ۷ سال اشتباس

من چند بار تلاش کردم دوست نداشت میتونم بگم اینبار خودش گفت براش صندلی راحتی گرفتم برچسب زدم به دسشوی ...

دقیقا دختر منم دوست نداره 

ولی دیروز گفتم بیخیال دیگه بزارم واس یه مدت بعد پوشکش کردم پوشکشو دراورد

شرت آموزشی داره کارشو تو اون میکنه و خوشحال و راضیه

همه کار کردم تشویق جایزه تولد واس پی پی دیگ واقعا موندم چیکار کنم صبح تاشب کارم شده شستن شورتای آموزشی😢😢😢😢

دقیقا دختر منم دوست نداره  ولی دیروز گفتم بیخیال دیگه بزارم واس یه مدت بعد پوشکش کردم پوشکشو د ...

وای خیلی بده باید از دسشویی خوشش بیاد من براش شیرینی میچسبوندم به دیوار حموم من صندلیو داخل حمام گذاشتم البته خوشش نیومد شیرینی و از دیواربکنه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
وای خیلی بده باید از دسشویی خوشش بیاد من براش شیرینی میچسبوندم به دیوار حموم من صندلیو داخل حمام گذا ...

شاید باورت نشه یه پلاستیک انداختم گوشه ی سالن صندلیشو گذاشتم اونجا ولی دریغ...

دعا کن برام خواهر😄

2790
2778
2791
2779
2792