2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 216 پست
باید خیلی خیلی مراقب باشه من از ۲۶ هفته تادوماه بعد زایمانم خونه مامانم بودم شوهرم نمیزاشت تکون بخور ...

خب چه کنم خونه بهم ریختس مامانم نمیاد کمک من چیکارکنم سپردم بخدا دیگه من خیلی میترسم ولی نکنم چی دعوا میکنه 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید خیلی خیلی مراقب باشه من از ۲۶ هفته تادوماه بعد زایمانم خونه مامانم بودم شوهرم نمیزاشت تکون بخور ...

شما تعیین جنسیت بلد نیستی 

بله من ذاتم حساسه ی باره بدتر شدم الانم که افسردگی دارم ولی دارم کنترل میکنم چه کار کنم دلم میخواد ش ...

شوهرکلا مزخرفه منم با قرص بهترم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
شوهرکلا مزخرفه منم با قرص بهترم

بله دیگه من پسرمو یادش میدم چطوری رفتار کنه با زن خدا منو بکشه ی روز بخوام عروس اذیت کنم 

خب چه کنم خونه بهم ریختس مامانم نمیاد کمک من چیکارکنم سپردم بخدا دیگه من خیلی میترسم ولی نکنم چی دعو ...

مامانت چرانمیاد چراشوهرت کمک نمیکنه چرابراش بچه میاری وقتی بی لیاقته

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
شما تعیین جنسیت بلد نیستی 

ن عزیزم

بله دیگه من پسرمو یادش میدم چطوری رفتار کنه با زن خدا منو بکشه ی روز بخوام عروس اذیت کنم 

افرین ب تو مادرمهربون 

مامانت چرانمیاد چراشوهرت کمک نمیکنه چرابراش بچه میاری وقتی بی لیاقته

مامانم درس خواهرام مریضهخودش شوهرم نمیکنه اصلا اون چند وقت مامان و خاله و پسر خاله و خواهر شوهرم بودن ی جارو کرد سرم منت گذاشت میگه تومیگی کار کنم بدش میاد بچه هم نگو خون شده دلم کاش نمیاوردم چیکار کنم خب 

منم خاستم اینو بگم روم نشد ولا قربون دهنت

رونشدن داره من امروز کارم دعا بود که بده برنگرده ولی برگشت شانس ندارم