بچه ها اگه باشوهرتون قهر باشین و مقصر اون باسه بعد از کار که میاد خونه تحویلش میگیرین من شوهرم جوشکاره چشمشو جوش زده اصلا محلش نمیدم اونم عصبی شده اخه دیشب که خونه مامانش بودیم اصلا تحویلم نمیگرفت باهمه خوب بود جز من درصورتی که باردارم و دوروز تموم با جون دل ازش مراقبت کرده بودم خودمم جفتم پایین ولی الان دلم شکسته ازش شما جا من بودین چه میکردین
[QUOTE=172077591]مگه خاله بازیه اون محل نداد منم نمیدم تا بزرگ نشدید ازدواج نکنید مثلا تو مادری قراره مثلا میگی عزیزم توهین کنه بی احترامی کنه برم دست بوسش که چی میخوام الگو بشم من شخصیت دارم این راهم که همش منت بکشم و رفتم نتیجه نداده
ای جاااان من و پسرم تو مرداد تو ی روز و ی ساعت بودیم الان شوهرم ۳۰ خرداد تولدشع این نه با منه نه باب ...
آره اگه توی یک ماه میشد تولداتون رو میتونین با هم بگیرید عزیزم میتونم بپرسم ازت که ویار ت چه شکلیه وزن کم کردی یا نه تکون بچه رو از می فهمیدی و چه طوریه
آره اگه توی یک ماه میشد تولداتون رو میتونین با هم بگیرید عزیزم میتونم بپرسم ازت که ویار ت چه شکلیه و ...
من وزن کم کردم تهو شدید داشتم الان بگیر نگیره از بوی غذا متنفرم هنوزم اشتهام کم شده و پایین شکمم سمت چپ ب سمت پهلو حس میکنم عین پروانه بلرزه اینطوری کاملا برعکس بارداری قبلیم