2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 216 پست

هرکسی این پستو خوند برام صلوات بفرسته برام دعا کنه زندگیم روبراه بشه همسرم چشماش باز بشه بخاطر بچم چهل روزه ندیدمش 😔😔😔🙏🙏🙏🙏

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
دو روزه تکوناشو حس میکنم میترسم برم دکتر ی ناشی معاینه م کنه .آخه از شهر خودم دورم اینجا هم ی شهر کو ...

والا بله من زود حس کردم نه پیش دکتر خوب برو اگه امکانش را داری یا بای دکتر خوب تماس بگیر معاینه نمیکنند ولی فکرکنما 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم خدا جوابشون رو بده چوب خدا بی صداست الهی ب زمین گرم بخورن 

ایشالله تاوانشو بده بفهمه از کجا خورده ولی فعلا که همه چیشون بر وفق مراده نمیدونم چرا خدا مارو نمیبینه خواهرمم مظلوم 

هرکسی این پستو خوند برام صلوات بفرسته برام دعا کنه زندگیم روبراه بشه همسرم چشماش باز بشه بخاطر بچم چ ...

خدا گره زندگیتو باز کنه الهی ناراحت نباش عزیزم خدا مشکل تو حل کنه برات فرستادم ده تا

خدا گره زندگیتو باز کنه الهی ناراحت نباش عزیزم خدا مشکل تو حل کنه برات فرستادم ده تا

ممنون🙏

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
ایشالله تاوانشو بده بفهمه از کجا خورده ولی فعلا که همه چیشون بر وفق مراده نمیدونم چرا خدا مارو نمیبی ...

ایشالا همیشه خوش باشه می بینه ولی صبرش زیاده شما خودت متاهلی

نمیخوام اصلا ببینمش خیلی نامرده پشت ادمو خالی میکنه ازمن توقع همه کاری داره بخدا نمیتونم خون ریزی دا ...

بهش گفتی ؟من خونه همسرم میریم کاراشتباه بکنه همونجاتواتاق میکشونمش بهش تذکرمیدم یااخم میکنم خودش میفهمه همیناروبه خودش بشین بگودلخوریاتوبگو

بهش گفتی ؟من خونه همسرم میریم کاراشتباه بکنه همونجاتواتاق میکشونمش بهش تذکرمیدم یااخم میکنم خودش میف ...

گفتم و میگم با آرامش محبت بخدا ولی یادش میره نمیدونم چرا دوباره جمعه که میریم خونشون بد میشه باهام

والا بله من زود حس کردم نه پیش دکتر خوب برو اگه امکانش را داری یا بای دکتر خوب تماس بگیر معاینه نمیک ...

اینجا دکتر خوب نداره ماما هست ک اعتماد نمیکنم چون خانمای اینجا خوب نمیگن درباره ش چند بار باعث سقط شده .تو نت سرچ کردم نوشته بود اگه چیزیم باشه مشکل خاصی نیست و اون مایع تشکیل میشه مگه کامل تخلیه بشه .از وقتی تکون خورده ی کم خیالم راحته .این منو نمیبره خونه بابام وگرنه میرفتم دکتر خوب