2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 216 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این میگی دل شکستن باز تو بهتری استارتر من دلم برای خواهرم کبابه گیر یه حیوون افتاده😔

عزیزم خدا کمکش کنه ای خدا ی نگاه ب بنده هات بکن چرا بنده های بد باید بمونند چرا صبرش گوچیکش۴۰ ساله خدا کمک کنه خواهرتو

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
جنسیت نگفتن بهت علائمات چیه

ن نگفتن ولی سن جنین با اونی ک تو مرکز بهداشت گفت تقریبا 8 روز کمتر بود .ولی هفته گذشته آبریزش داشتم 3 بار تو ی روز .مطمینم ادرار نبود آب زیادی هم نبود .میترسم برم دکتر بگن چیزیش شده

به این میگی دل شکستن باز تو بهتری استارتر من دلم برای خواهرم کبابه گیر یه حیوون افتاده😔

ولی بخدا ما زنا دل نازکیم تازه باردار هم باشیم هیچی دیگه 

ن نگفتن ولی سن جنین با اونی ک تو مرکز بهداشت گفت تقریبا 8 روز کمتر بود .ولی هفته گذشته آبریزش داشتم ...

وای نه خدانکنه چرا بی محلی کردی عزیزم فردا برو دکتر عزیزم ایشالا هیچی نیست بد ب دلت راه نده خب عزیزم نی نی خوشگل سالمه تکون تو حس نمیکنی 

ولی بخدا ما زنا دل نازکیم تازه باردار هم باشیم هیچی دیگه 

خواهرمم الان بارداره بچه نمیخاست ولی خب از بس فامیلای شوهره بی همه چیزش تیکه بارش کردن از اینکه نازاس طلاقتو میدیم دیگه حامله شد

خواهرمم الان بارداره بچه نمیخاست ولی خب از بس فامیلای شوهره بی همه چیزش تیکه بارش کردن از اینکه نازا ...

الهی عزیزم خدا جوابشون رو بده چوب خدا بی صداست الهی ب زمین گرم بخورن 

وای نه خدانکنه چرا بی محلی کردی عزیزم فردا برو دکتر عزیزم ایشالا هیچی نیست بد ب دلت راه نده خب عزیزم ...

دو روزه تکوناشو حس میکنم میترسم برم دکتر ی ناشی معاینه م کنه .آخه از شهر خودم دورم اینجا هم ی شهر کوچیکه اعتماد ندارم ب دکتراش.تو  تکون خورده؟