2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 216 پست
حیف خودت ک چیزیت بشه .اونم بمیره باز باید شوهر کنی از کجا معلوم اون از این بدتر نشه

من شوهر من غلط بکنم بخدا شوهر میخوام چیکارکنم اخه چه گلی اولی میزنه که اون دومی رو بخوام

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
حیف خودت ک چیزیت بشه .اونم بمیره باز باید شوهر کنی از کجا معلوم اون از این بدتر نشه

الان شما آشتی هستی باهاش سرسنگین باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شما آشتی هستی باهاش سرسنگین باش 

آشتی کجا بود .

برگشت شامش رو خورد ی چندتا سوال کرد منم جواب دادم و نگاش نمیکردم بهش برخورد مادرش اینا اومدن تلافی کرد باز .کاش انقدر درک داشت بگه با خودش ک برا خواهر خودش همچین زندگی رو میخواد یا ن .

آشتی کجا بود . برگشت شامش رو خورد ی چندتا سوال کرد منم جواب دادم و نگاش نمیکردم بهش برخورد مادرش ای ...

اخه اینا از کجا بفهمن مگه عقل دارن مگه شعور دارن عزیزم فقط خودشون و خانوادشون رو میخوان فهم ندارن که

اخه اینا از کجا بفهمن مگه عقل دارن مگه شعور دارن عزیزم فقط خودشون و خانوادشون رو میخوان فهم ندارن که

فقط میشه گفت باید توکل کنیم ب خدا ببینیم چی پیش میاد .من ک از دیشب دارم زار میزنم و سپردم ب خودش .خودش خلقم کرده خودشم بشه وکیلم

فقط میشه گفت باید توکل کنیم ب خدا ببینیم چی پیش میاد .من ک از دیشب دارم زار میزنم و سپردم ب خودش .خو ...

بخاطر بچت ول کن منم صبح گریه کردم بعد گفتم بچه چه گناهی کرده ببین اینا آدم بشو نیستن تو ها وقتی نیست اهنگ‌شاد گوش کن دعای عهد گوش کن تا دلت باز بشه بخدا اثر داره تو روحیت