2777
2789
عنوان

❤😋😋مرد غیرتی 😋😋❤

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 135 پست

یبار خیلی دعوای بدی با هم کردیم.

(حالا دعوای بد ما اینجوریه که صداش میره بالا من هیچی نمیگم و یکساعت بعد تمومه)

داشتیم یجایی میرفتیم چندتا ماشین بودیم، ماشین ها زدن کنار،چند نفری پیاده شدن، من هم بعد ده دقیقه پیاده شدم، جلوی یکی از اقوام شون که یه مرد جا افتاده ای هم بود حدود سی پنج اینا گفت برو تو ماشین گفتم آخه خسته شدم، گفت :بهت میگم برو بشین تو ماشین. وااای خیلی بهم برخورد جلو یه غریبه اینجوری حرف زد، خیلی ناراحت شدم، کل مسیر رو سکوت کردم

هیچی نگفتم 

شب شد اومدیم خونه گفت من یسریا رو میشناسم نمیخوام زیاد ببیننت

منظورش همون یدونه آدم بود

من دیگه نپرسیدم چرا و اینا....

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زیاده... یه نمونه یکبار باهاش دعوا کرده بودم بهم گفت امروز کجا میری جوابشو ندادم تمام طول راه ...

و شما چرا با همچین فرد مشکل داری ادامه میدی؟؟  جدا از توهین و تحقیری ک میشید و نه تنها بددل و شکاک که خطرناک هم بنظر میرسه!! 

خدایی میگم روانیه اصلا چطوری خیال کرد که من میخوام فرار کنم 😂

خدایی جر خوردم خوندم😂😂😂

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
از غیرت فقط مانتو جلو باز نپوشیدن و روسریتا بکش جلو فقط همینا بلده😐 اما تا مرد هست زن نباید دستشا ...

بله درسته، اون مردی جذابه غیرتی بشه که کسی حق نداشته باشه نگاه چپ به زنش کنه،حرف نابجایی بهش بزنه،از حق زنش دفاع کنه،نزاره زنش ارامشش بهم بخوره،از صبح تاشب دنبال اسایش زنش باشه،اینا غیرته

نه اینکه اینکارو بکن اونکارو نکن،محدودت کنه

✍🏻...دنــیایِ خوبیـــها گُذَشـت...✍

نامزد من عاااشققق غیرت و حسودیشم میمیرم براش خودخاه منو فقط برا خودش میخاد

هیچ فضای مجازی نباید عکس بزارم حتی اگر دختر فقط ببینه ، با پسر حرف نزنم ، دانشجو ام باید گروه بندی بشیم چقدر دیوونه بازی درآورد مبادا با پسر همگروه بشم ، یکی ازم تعریف کنه ،حتی داییم محکم بغلم کنه ،اخخخخ بچم میمیره از حسودی رگ غیرتشم باااد می‌کنه چقدر حرصش میدم 😍😂

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
بله درسته، اون مردی جذابه غیرتی بشه که کسی حق نداشته باشه نگاه چپ به زنش کنه،حرف نابجایی بهش بزنه،از ...

بله این درسته منم همینو میگم

نامزد من عاااشققق غیرت و حسودیشم میمیرم براش خودخاه منو فقط برا خودش میخاد هیچ فضای مجازی نباید عکس ...

اره من خیلی دوس دارم اینجوری وییی😍😍😍🤤🤤🤤🤤

مثلا یبار گفتم دوست دارم کامپیوتر یاد بگیرم گفت اره خوبه بعد چند روز بعد گفت بریم بیرون رفتیم کلاس ک ...

خوش بحالت  خداروشکر🥰

شوهر منم خیلی دست ودلبازه ولی هزاربار گفتم از ویولون خوشم میاد میگه باشه😑

اره من خیلی دوس دارم اینجوری وییی😍😍😍🤤🤤🤤🤤

مجردی اسی ؟

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید.