نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄 امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
یک بار دیگه هم به یه دلیلی با پدر مادرم قهر کردم یه چند ساعت میخواستم برم خونه دوستم که مثلا نگرانم بشن ولی این فکر کرد میخوام فرار کنم😶😅اومد به زور منو گرفت برد خونمون😂
نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄 امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
چند وقت پیش تولدش بود چنتایی عکس دسته جمعی انداختیم بعد که پسر عموش گفت عکسارو بفرست هیچ کدوم از عکسایی که من بودمو نفرستاده بود ، اصلا خوشم نیومد از کارش
بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
از غیرت فقط مانتو جلو باز نپوشیدن و روسریتا بکش جلو فقط همینا بلده😐
اما تا مرد هست زن نباید دستشا بکنه تو جیبش یا اگه به زنش تو جمع خانواده شوهر حرف ناراحت کننده ای زدن خودش مرد باید یکم دفاع کنه. اینا که اصل غیرته اما این کارا نمیکنه 😑
شاید برای خیلیا غیرتی شدن مرد جذاب باشه،هرکسی هم نظرش محترمه،ولی از نظر من،وقتی من اونقدی کامل شدم وبه بلوغ فکری رسیدم که تن به ازدواج دادم، لزومی نمیبینم یکی بالاسرم باشه و سرهرچیزی غیرتی بشه،ازدواج یعنی داشتن یه شریک زندگی،داشتن ارامش،نه اینکه مدام نگران باشم نکنه کاری کنم شوهرم غیرتی بشه،خداراشکر رفتارام موجه هست و لازم نیس کسی برام غیرتی بشه