2777
2789
عنوان

❤😋😋مرد غیرتی 😋😋❤

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 135 پست
مخصوصا وقتی میگن حجابتو رعایت کن  البته ما که تو خانواده پدریم نداریم  ولی دخترخالم یکیش ...

😂

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
تعریف کن

یه زره موهام بیاد بیرون سریع میگه شالتو بیار جلو موهاتو کن تو جایی بریم میگه سرتو بنداز پایین تازه چادری هم هستم لباس کوتاه تو جمع اقوام به هیچ عنوان از یه جایی که شلوغ باشه بخوایم ردبشیم دساشو حصار من میگیره تا مردا نخورن به من 😐 بخوام تعریف کنم زیاده شکر خدا فقط غیرتیه شکاک نیس 😍 عاشقشم💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تعریف کن

خیلی زیاده...

یه نمونه یکبار باهاش دعوا کرده بودم بهم گفت امروز کجا میری جوابشو ندادم تمام طول راه که از خونه خارج شدم و رفتم کلاس و برگشتم از دور زیر نظر بودم😡خیلی بدم میاد

چند بار دیگه هم حس میکردم یکی داره تعقیبم میکنه بعد میفهمیدم واقعا بعضی وقتا همینجوری تعقیبم میکنه😳و حسم درست بوده

یکبار دیگه هم با یکی از همکلاسی هام که پسره سر راه برخورد کردیم ادامه راه رو باهم رفتیم یه جنجالی درست کرد که نگو

یکبار دیگه هم گوشیمو کش رفت همه چت هامو خوند

کلا هر پسری بهم میگه سلام این میره یقشو میگیره....

واقعا رو اعصابه

یه زره موهام بیاد بیرون سریع میگه شالتو بیار جلو موهاتو کن تو جایی بریم میگه سرتو بنداز پایین تازه چ ...

عشقتون پایدار❤❤❤

چی ؟؟؟ اگه دوس داری بوگو

مثلا یبار گفتم دوست دارم کامپیوتر یاد بگیرم گفت اره خوبه بعد چند روز بعد گفت بریم بیرون رفتیم کلاس کامپیوتر ثبت نامم کرد یا گفتم ویولن دوست دارم شب با یه ویولن اومد خونه گفت برگرد دنبال اموزشگاه خوب، یا تازه اموزشگاه موسیقی زده بودم اجرا تهران بود ما کرجیم از صبح میرفتم تا غروب دیگه میومد خونه شب میشد نزدیک دو هفته شام و ناهار درست نمیکردم  و...من کلا رسیدن به هدف شغلیم و پیشرفتم جز تلاش خودم مدیون حمایت و تشویق همسرم هستم

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
خیلی زیاده... یه نمونه یکبار باهاش دعوا کرده بودم بهم گفت امروز کجا میری جوابشو ندادم تمام طول راه ...

پوووف پس برا تو رو مخیه😐

تا حالا نشده 😍😍😍

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅

خسته کوفته از سرجلسع امتحان اومدم دردش این بود چرا تنها سوار تاکسی شدم 

خب کسی رو نداشتم با جن و پری سوار میشدم؟ 

میرم جایی حتمن بهش بگم برم خونه همسایه دیوار ب دیوار اول باید ب حضرت اقا پیام بدم ک میرم 

اه سرم درد گرفت برم خفه اش کنم

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
مثلا یبار گفتم دوست دارم کامپیوتر یاد بگیرم گفت اره خوبه بعد چند روز بعد گفت بریم بیرون رفتیم کلاس ک ...

اخی چه مرد خوبی عشقتون پایدار❤❤❤❤❤❤😘