2777
2789
عنوان

❤😋😋مرد غیرتی 😋😋❤

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 135 پست

چن روز پیش  بیرون بودیم

تو مترو اون تو مردا بو من تو زنا واگنمون کنار هم بو باهم چت میکردیم بعد ی پسر ۱۴ ۱۵ ساله اومد جلوش وایساد دیدشو کور کرد دیگ نمیتونس منو ببینه بعد پسر بچهه فک کرد اونو نگا میکنم خنگ هی دیگ نگام میکرد اونم حرص میخورد میگف الان میزنمش ها میگفتم نکن بچه رو عه بعد تا رسیدیم ایسگا پامو ک گذاشتم بیرون با ی اخمی اومد سراغم😑

بعد وایسادیم اخر همه بریم روی پله برقی اون بچهه ی خنگم برا من وایستاد😂😂

بعد برگش نگا کرد اینو کنارم دید ملوم نبو چ چش غره ای ب بچهه رفت ک پسره سرشو انداخ پائین پیشونیشو خاروند و در رف😂😂

الانم تا اشاره ب ماجرا میکنم میپره بم میگ ساکتشو ها😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 تعریف کن

بیشتر تو این سایت میشناسن منو با دیوونه بازیای نامزدم 

یه نمونش اینکه بیرون یکی اتفاقی هم نگام کنه ب ... خوردن میندازتش

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

تعریف من از غیرت اینه که مرد نذاره آب تو دل زنش تکون بخوره. من شوهرم همه جوره هوامو داره. میریم بیرون یا مسافرت نمیذاره من هیچ وسیله ای بلند کنم حتی کیف دستیم رو هم خودش میاره.  یا بخوایم بریم رستوران یا تو مغازه درو نگه میداره که اول من برم. مریض باشم نمیذاره اصلا غذا درست کنم یا کاری تو خونه بکنم و هزارتا از اینجور کارها

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤
چن روز پیش  بیرون بودیم تو مترو اون تو مردا بو من تو زنا واگنمون کنار هم بو باهم چت میکردیم بع ...

😂😂😂😂

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
تعریف کن یکی شو خو☹

گفتم که😅

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
بیشتر تو این سایت میشناسن منو با دیوونه بازیای نامزدم  یه نمونش اینکه بیرون یکی اتفاقی هم نگام ...

😂😂😂

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
دفبقا 

مخصوصا وقتی میگن حجابتو رعایت کن 

البته ما که تو خانواده پدریم نداریم 

ولی دخترخالم یکیشون اینجوریه 

خواهرش جلو اون یکی خواهرش چون شوهر داره نمیتونه روسری یا شالشو برداره 

اه انقد بدم میاد 

ولی خوب خانواده پدریم هم دیگه خیلی اوپن مایندن

یا نیک تنه یا تاپ جلو هم میشینن 🙂😂☺

😅😅 اوه تا دلت بخواد_یک نمونه ش اینه که میگه تو مهمونی اصلا بلند نشو کاری کن و خمو راست نشو جلو کس ...

اینا اسی

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

نفرت انگیزه 

ناگهانی از سرحواسپرتی موهام جلوشون بیرون بود بیرون اونم شب 

تا دوروز قهر بود مثلن غیرتیه 

حس بدیه بهت گیرربدن 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃