2777
2789
عنوان

❤😋😋مرد غیرتی 😋😋❤

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 135 پست
واقعاموافقم 😕طرف که باهاش توآشنایی بودم موقع تحویل گرفتن جزوم ازپسره اومده دادوبیداد که چرا دست خطت ...

😂😂😂😂

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر غریبه نباید تو اینستا دنبالم کنه 

جواب پسر نباید بدم با پسرا نباید حرف بزنم😑

و تو اینجور چیزا کلا خیلی حساسه ..توی لباس و اینا نه مگر این ک دیگه خیلی جلف باشه🤐مهربونه عاشقمه هوام و داره میتونم بهش تکیه کنم🤭😁زندگیمه

♡♡
دوست پسرم روانیه اسمش رو گذاشته غیرت😶تعریف کنم واقعا؟

اره بگوووو😂😂

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

غیرت این مدلی اینجا نرو،تنها نرو و..نداره ولی مثلا چیزی گفتم دوست دارم یاد بگیرم یا داشته باشم خودم یادم رفته ولی همسرم یادش بوده واسم انجام داده

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
کلا همیشه خدا غیرتیه😂 تو مجالس مهمونی چشم و ابروش کنده میشه ازبس میده بالا با لبخند منم هعی ازقصد ...

تعریف کن اگه خاطره خنده دار داری

شوهر من خیلی خیلی غیرتی  و بددله

شوهرمن غیرتیه ولی بد دل نیست

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
غیرت این مدلی اینجا نرو،تنها نرو و..نداره ولی مثلا چیزی گفتم دوست دارم یاد بگیرم یا داشته باشم خودم ...

چی ؟؟؟

اگه دوس داری بوگو