2777
2789
درکتون میکنم  یک بار هم موقع آمپول اونقدر مچ دستشون رو فشار دادم ،  ناخن های بلند داشتم ، ...

اوه چه دکترخوبین چشمشون نزنم البته

کلا از نظر من دندونپزشک اخلاقش باید خوب باشه چون اکثرااز دندونپزشکی میترسن اوناباید ملایمتر رفتار کنن البته منظورم هیزبودن نیس هاابداا منظورم اینه بامریض مداراکنن سرش الکی دادبیدادنکنن بفهمن استرس داره

سلام  نسیم جووووون .ستاره سهیل شدی  یوسفی میشناسیش

دخترم سرما خورده بود همش نق و نوق پدرمو دراورده امروز یکم بهتره خوبی عزیزم؟ نمیدونم اشنا نیست تو کلینیک میشینه؟

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من یه بار دکتر قلب رفتم بعد بهم گفت الهی بمیرم آخه چرا باید قلبت اینجوری بشه زیاد استرس داری ؟ بعد گفت باید اکو بدی لباس تو بده بالا ،بعدش گفتم پس اجازه بدید ببینم همسرم اومده پول اکو رو پرداخت کنه بعد گفت وا عزیزم مگه تو ازدواج کردی بعد رفتم به شوهرم گفتم بیاد داخل بعد دباره همسرم و از اتاق انداخت بیرون گفت شما بیرون وایستید ،بعد بهم گفت از دست شوهرت اینجوری شدی راستشو به من بگو ؟؟؟؟😄وقتی اومدیم بیرون همسرم گفت عجب دکتر عوضی بود مرتیکه هیززز🤣  

دخترم سرما خورده بود همش نق و نوق پدرمو دراورده امروز یکم بهتره خوبی عزیزم؟ نمیدونم اشنا نیست تو کلی ...

اخی عزیزم بهتره .نمیدونم فک کنم باشه تو کلینیکم ولی من اون اوایل بود ک بچه هام دنیا اومده بودن نمیدونستم میبردم پیشش ی متخصص ساده بود ولی توهم گل دخترتو نبر کلنیک دکتراش متخصص سادن ببر پیش دکتر اعتمادفر عالیههههههه فوق تخصص کودکان وخون 

اخی عزیزم بهتره .نمیدونم فک کنم باشه تو کلینیکم ولی من اون اوایل بود ک بچه هام دنیا اومده بودن نمیدو ...

اتفاقا زیر نظرشه همین پری روز بردمش.خیرش بده خیلی دکتر مهربون و خوبیه راهنماییاش عالیه.خودت خوبی بچه هات خوبن؟

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
اوه چه دکترخوبین چشمشون نزنم البته کلا از نظر من دندونپزشک اخلاقش باید خوب باشه چون اکثرااز دندونپز ...

موافقم مهربونم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
کیف کردم از ادبتون دوست عزیز     جواب همه روخیلی مودبانه وبااحترام میدین    

ای جان 

سپاس دوستم 

اگه رفتارم به دلتون نشسته بی شک انعکاس رفتار خودتونه بانو 

مانا باشید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
چطور همچين جراتي كرده ،هرگز به كسي همچين احازه اي نميدم

هیچ کس عزیزم اجازه نمیده نمی تونی که پیش بینی کنی دکتر چیکارمی خواد بکنه تویه لحظه هست صدات هم بالا نمی تونی ببری مخصوصا توشهرهای کوچیک

خودم دارم میخونم بابام هست میتونه کمک کنه خودم از بابام یاد دارم میگیرم

بابات بهت گفته بری نی نی سایت مشتری جور کنی که بخوان از دست مزاحمتهای خیابونی شکایت کنن؟ ما رو احمق فرض کردی؟ تو تاپیکها میگی کی دست به باسنت زد تو خیابون بیا من کمکت کنم شکایت کن؟؟؟ 

https://www.ninisite.com/user/38bf2457-643e-447c-9b2f-980ad058e812/clinton  نمی بخشمد بخاطر ای ...

نبخش. کارت غیر قانونی هست که میای میوی هر کس کاری داشت من وکیل هستم از شیراز. حقش هست نی نی یار رو تگ کنم که لغو دسترسیت بکنه. 

هیچ کس عزیزم اجازه نمیده نمی تونی که پیش بینی کنی دکتر چیکارمی خواد بکنه تویه لحظه هست صدات هم بالا ...

بازم بنظرم دكتر مثلا يه ادم غريبه تو خيابون نيس بتونه هركاري و كنه و تو هم كاري ازت برنياد اونم حتمن از ابروش ميترسه ،من تركم و اتفاقا جاي كوچيك اما بازم اين كار كسي و بي حواب نميذارم

باید به خدا پیله کرد.تنها بااو می‌توان پروانه شد🦋
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز