2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه باوا😂من برا قلبم رفتم از خجالت داشم اب میشدم همه جام باز بود کنارش😐ولی حتی ی نگاه کوچولوعم نگرد از بس با حیا بود طلفکی

کسی از رفتن ما ترسی نداره ما حتی رفیق صمیمیمون هم رفیق صمیمی داره:)  .کاش انقدر علم پیشرفت کنه تا ژن وفاداری سگ رو به آدم‌ها پیوند بزنیم ..✌🙂...

اره شنیدم دندانپزشک فاسدی که بادختره رابطه داشت 😎

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
نه باوا😂من برا قلبم رفتم از خجالت داشم اب میشدم همه جام باز بود کنارش😐ولی حتی ی نگاه کوچولوعم نگرد ...

دکترخوبی بوده اون واقعا

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉
اره یه دکتر اطفال هست خیلی پر رو هست یه بنده خدا تو مطب گریه میکرد می‌گفت بچم مریضه دکتره بهش می‌گفت ...

😝😝😝😝دکتراهم اسکولن یعنی؟

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
2790
2778
2791
2779
2792