2821
2789
منم خیلی استرس میگیرم برای دندون یه بار خواست دندونمو درست کنه یه دفعه انگشتشو گاز گرفتم اصلا یه ج ...

درکتون میکنم 

یک بار هم موقع آمپول اونقدر مچ دستشون رو فشار دادم ،  ناخن های بلند داشتم ، گفت خیلی اذیت شدم با ناخن هاتون ، تحمل کردم تا شما استرستون کم شه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر های عزیز مرسی اگر کمک درباره وکیل خواستید در خدمتم با تشکر از مدیریت نی نی سایت کمند محمدی هست ...

😐😐

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
لامصب پای دکتر😂😂😂😂

گاها به همسرم میگم ، نوبت دندون دارم لطفا شما هم بیا ، میگن من کار دارم و نمی تونم ولی پاهای دکتر هست ، البته به شوخی میگن

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
درکتون میکنم  یک بار هم موقع آمپول اونقدر مچ دستشون رو فشار دادم ،  ناخن های بلند داشتم ، ...

چه دکتر خوبی تهرانی؟

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
درکتون میکنم  یک بار هم موقع آمپول اونقدر مچ دستشون رو فشار دادم ،  ناخن های بلند داشتم ، ...

چه دکتر خوبی ملاحظه بیمار و کرده منم به شدت میترسم از دندونپزشکی جوری که بلند بلند گریه میکنم اما هرچی دکتر تا حالا رفتم استرسمو بیشتر کردن 

جواب ابلهان خاموشی است

وای من واسه دندون اگه برم میمیرم از استرس

منم شوهرم باید دستمو بگیره وگرنه به یجا وصل میشم😅

یا دستمو مشت میکنم محکم که ناخونام میره توی گوش خودم😭

یبار خواستم دندون عقل بکشم همش میگفتم توروخدا بیهوشم کن و... اخرش دوتا ارامبخش خوردم گفت اگه نتونستی تحمل کنی بیهوشت میکنم

اصلا نفهمیدم چجوری درش اورد ولی کف دستام خیسه خیس بود. 

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز