2777
2789
دکترخوبی بوده اون واقعا

اره خیلی خوب بود😐یادم میاد خجل میکشم🤭سینه هام بدون سوتین تو جلو چشماش بود😑

کسی از رفتن ما ترسی نداره ما حتی رفیق صمیمیمون هم رفیق صمیمی داره:)  .کاش انقدر علم پیشرفت کنه تا ژن وفاداری سگ رو به آدم‌ها پیوند بزنیم ..✌🙂...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه باوا😂من برا قلبم رفتم از خجالت داشم اب میشدم همه جام باز بود کنارش😐ولی حتی ی نگاه کوچولوعم نگرد ...

😎👏👏👏

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
مرد بود

اره دیگ 🥴مردمو زنده شدم یک ده کیلویی کم کردم

کسی از رفتن ما ترسی نداره ما حتی رفیق صمیمیمون هم رفیق صمیمی داره:)  .کاش انقدر علم پیشرفت کنه تا ژن وفاداری سگ رو به آدم‌ها پیوند بزنیم ..✌🙂...

من ۱۵سالم بود احساس کردم قلبمه رفتم دکتر قلب کلا بالاتنمه و معاینه کرد پشت پرده این درسته؟

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

اره چندتایی برخوردداشتم!

یکیشون من رفتم پیش دکترعمومی ،گفتم چکاب کامل برام بنویس!گفت چرامن گفتم یکم دستهادردمیکنه

اومدجلوازبالاتاپایین دستم بادستش ماساژمیدادهمش میگفت آهادستهادردمیکنه!😐بعدآزمایشهارونوشت

من سنم کم بوداصلانگفتم چراینکارومیکنی!ازخودمم بیشترتعجب میکنم که چراچیزی نگفتم!