2777
2789
دست دکترو میگیری😁پاشو چجوری ؟

عزیزم صندلی شون کنارمه 

بله قسمت رون پاشون رو میگیرم 

عرض کردم استرسم زیاده 

گاها همسرم باشن ، اجازه دارن بیان داخل تا دستشون رو بگیرم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روال معاینه همینه شروع میکنن ماساژ از انگشت به سمت مچ تا ببینن ری اکشنت چیه و مفصلات درد دارن یا نه ...

من بعدرفتم دکترمتخصص مغزواعصاب واینهای که میگی انجام داد

ولی این دکترعمومی فقط بازوهاموساژداد!اصلانمیتونم به حرف بگم روش نازکردن بودنه اینکه معاینه باشه

نمیدونم هیزی بود یا چی یه جراح عمومی مردی بود بخاطر کیست سینم رفتم پیشش یعنی دکترم معرفیش کرد بعد من ...

درد منو گفتی بخدا ، بدم‌میاد از سینه کوچیک شیرم‌ک دادم یه دره از چربیشم‌ نمونده 

یه بار درمونگاه پسرمو برده بودم سر شب بود نفهمیدم دکتره هیز بود یا کلا مدلش اونجوری بود هی عزیزم عزی ...

کلا بعضیااینجوری هستن.....من دندون پزشکم اینجوری بودهمش میگفت عزیزم

من یباررفته بودم دکترکلی معطل شدیم دوتاخانم قبل مارفتن داخل خیلی معطل کردن یهویه آقایی یواش دررازدودرراسریع بازکرددیدیم دکترمردروی صندلی نشسته وخانم جوان کنارش ودکتردستشوحلقه کرده دورکمرخانم وعکس می ندازن ،آقاهه عصبانی شدگفت چه وصعشه مردم منتظرن اون خانم گفت الان منم بندازم میایم

نمیدونم کلی وقت اون توچیکارمی کردن که پایانشم عکس انداختن😁😁😆

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

آره دیدم‌متاسفانه علاوه بر نگاه های خیلی بدش  

بهم گفت عزیزمی و خوشکلمی 😑😑😑😑

دیگه داشت کار به جاهای باریک می‌کشید نرفتم پیشش 

عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ...                                                    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹                                                                                           
من استرس زیادی توی دندون پزشکی دارم  واقعا دست خودم نیست  گاها همسرم کنارم هستن با اجازه ...

منم میترسم ی چند بار تا حالا دست دکترا رو حین کار بی اراده گرفتم 

جواب ابلهان خاموشی است
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز