2777
2789

من استرس زیادی توی دندون پزشکی دارم 

واقعا دست خودم نیست 

گاها همسرم کنارم هستن با اجازه دکتر ، تا دستشون رو بگیرم 

وقتی ایشون نباشن ، پای دکتر رو می گیرم ، 

یک بار روی دندونی کار می کردن که خیلی سمت بنده نبودن، دستشون رو گرفتم، یهو اومدن سمتم گفتن لطفا به همون پام اکتفا کنید ، دارم کار میکنم با دستم 

اینها همه از استرسه

البته عذرخواهی میکنم ارتباطی به عنوان تاپیک نداشت استارتر عزیز

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره کلا معاینه میکنن 

واقعا؟اخه من گفتم نمیام گفت فقط ضربانت و گوش میدم

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
زیاد دیده عادیه🤣

😂😂شاید👀

کسی از رفتن ما ترسی نداره ما حتی رفیق صمیمیمون هم رفیق صمیمی داره:)  .کاش انقدر علم پیشرفت کنه تا ژن وفاداری سگ رو به آدم‌ها پیوند بزنیم ..✌🙂...
اره چندتایی برخوردداشتم! یکیشون من رفتم پیش دکترعمومی ،گفتم چکاب کامل برام بنویس!گفت چرامن گفتم یکم ...

روال معاینه همینه

شروع میکنن ماساژ از انگشت به سمت مچ تا ببینن ری اکشنت چیه و مفصلات درد دارن یا نه

بنده خدا

من همسرم پزشکه خداییش اصلا نگاه نمیکنه به کسی ولی خیلی وقتا حتی اشناها میان خانم هستن میگن ما فلان مشکل و داریم خب باید معاینه کنه حالا طرفم میگه مثلا من فلان مشکل و دارم چه ربطی داشت معاینه نمیخواست در صورتی که واقعا نیاز هست ولی فکر میکنن دکتر عمدا این کار و کرده زن داداش خودم پلی کیستیک بود گفت برو تو اتاق معاینه کنم شکمش و کامل داد بالا خوابیده بود کل ارگان ها رو باید معاینه میکرد به منم گفت بیا کنارم تو اتاق چون تو خونه است واسه کسی سوتفاهم نشه یا تو مطب حتما منشی یا یکی رو میاره تو اتاق موقع معاینه میگه ناموس مردم زیر دستمه احساس نا امنی نکنه ولی بیمار هیز چند مورد داشته یکی از اقوام بود خودم فرستادم یکی هم غریبه بود هر دو رو بیرون کرد ابروشون رفت 

واجب نبوده😐

واقعا؟

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

من برای عمل هالوس والگوس رفتم از کمر بی حسم کردن و متوجه صداها میشدم

هم دکتر جوون بود هم دستیاراش پسرای جوون بودن

شنیدم شلوارمو پاره کردن ترسیدم به زود اشاره کردم دختره

اومد گفت نگران نباش من حواسم هست چیزی مشخص نمیشه

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو