2777
2789
عنوان

سن ازدواج

393 بازدید | 31 پست

سلام نی‌نی‌سایتی‌های گل چطورید🌸🌸🌸

میشه بگید چه سنی ازدواج کردید و صادقانه بگید راضی هستید یا نه.؟

یا اینکه سن نرمال ازدواج از نظرتون چه سنی هست؟ 

خودم ۱۹ سالگی ازدواج کردم فکر می‌کنم زود بود و اگر برگردم عقب حداقل بعد از کارشناسی ازدواج می‌کنم و خیلی به دخترم گفتم سعی کنه تا قبل از کارشناسی کسی توی زندگیش نباشه و اصلاً به ازدواج فکر نکنه

لطفاً شما هم نظرات و تجربه‌هاتون رو صادقانه بگید چون ما هم دیگر رو در دنیای حقیقی نمی‌شناسیم

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

۲۲ خوب بود بنظرم ولی ۲۴ بهتره 

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من ۲۵ تا ۲۷ خوبه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

سن نرمال ک میگن

دخترا۱۹ ب بالا

پسر۲۲,۲۳ ب بالا

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من ۲۸ سالگی ازدواج کردم و میشه گفت راضیم

نمیدونم سن درست ازدواج چه سنیه فقط میدونم زیر ۱۸ سال کودک‌همسریه و فکر می‌کنم بهتره کسی‌ تا تحصیلاتش و شغل و موقعیت‌اجتماعیش تعیین نشده ازدواج نکنه تا بتونه انتخاب درست‌تری داشته باشه

من ۳۴ سالگی ازدواج کردم، راضی‌ام، ولی اگه ۴-۳ سال زودتر ازدواج می‌کردم به نظرم بهتر بود

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...