2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 31 پست

من ۲۳ سالگی عقد کردم ۲۵ سالگیم رفتم خونه خودم

من راضیم ولی به نظرم نمیشه قانون گفت

واسه هرکس نسبت به شخصیت و شرایط و بلوغ فکری متفاوته

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

من ۲۸ ازدواج کردم 

برای من اون سن مناسب بود

دختر ۲۶ به بالا باید به ازدواج فکر کنه تازه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷سالگی راضیم ولی دلم برا مجردیمم تنگ میشع گاهی🙄

خب طبیعیه چون سنت کمه من اوایل ازدواجم یه‌بار بدون اینکه به همسرم بگم به یاد دوران مجردی یه جشن گرفتم کل دوستام رو هم دعوت کردم بعد یهو دیدم یکی داره در میزنه رفتم از چشمی در نگاه کردم دیدم مادرشوهرمه گفتم این چطوری امد بالا دوستم گفت فکر کردم مهمونه در رو باز کردم خلاصه مادرشوهرم رفت یه یکساعت بعد شوهرم زنگ زد گفت پارتی گرفتی؟ 🤦🏼‍♀️😅

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

به نظرم ازدواج فقط بستگی به شعور و درک عقلی و جسمی و جنسی داره عزیزم ...

من سال ٩٣ ازدواج کردم اسفند ماهم ٢۴ سالم میشه راضیم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من۲۴‌ مجرد خیلیم راضیم. میخوام برای دکتری شرکت کنم و نسبت به دوستام که ازدواج کردن و بچه دارن خیلی ج ...

درسته ،واقعاً درس خوندن بعد از ازدواج خیلی سخته 

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫
خب طبیعیه چون سنت کمه من اوایل ازدواجم یه‌بار بدون اینکه به همسرم بگم به یاد دوران مجردی یه جشن گرفت ...

🤣🤣

من دلم برا شیطنتای دوران مجردیم تنگ میشه ک یواشکی انجام میدادم

ولی الان هرکاری میکنم ب شوهرم میگم😕پایستا ولی دیگه نمیشه با روشای مختلف ملتو ایسگا کرد😁😅

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊