2777
2789
عنوان

خریدعروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 62 پست
منم دوست دارم کم باشیم زیادی شلوغ ادم دست و پاشو گم‌میکنه نهایت ۳یا ۴ نفره برین خرزد

خانواده من کسی نمیاد بعدا نگن دخالت کردن و... من وشوهرم ومادرشون میریم فک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گمونم منظورش از جعبه اون جعبيه اييه كه وسايل ارايشو ميزارن توش من هم خودم هم شوهرم خريديم بي مصرف تر ...

اها اوناهم اره بی مصرفن 

من از الان یه کیف ارایش برا تو کیفم خریدم یکی برا جایی میخایم بریم بقیه چیزاهم که خب میره تو کشو میز ارایش

خانواده من کسی نمیاد بعدا نگن دخالت کردن و... من وشوهرم ومادرشون میریم فک کنم

خب اونم نياد يا توهم ارج بده به خانوادت يكيو ببر كه بعدا دست كمشون نگيرن و منم منم راه بندازن واست

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
اها اوناهم اره بی مصرفن  من از الان یه کیف ارایش برا تو کیفم خریدم یکی برا جایی میخایم بریم بق ...

دقيقا ما رو بگو دوتا خريدم 😤 انداختم گوشه كمد تو چشم نباشه اخه خز شده ديگه البته ما خريد عروسيمونه موقع نامزدي كرديم يعني حدود هفت زسال پيش

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
راست میگی خب فک کنم بهتر یکی باهام بیاد

از من بهت نصيحت اون اگه كسيو اورد شمام ببر بعدا واسه همه كارت اونا دخالت ميكنن و خانوادتو عقب ميدونن 

حالا نميورد توهم نميبردي اما مياره ببر 

ولي به نظرم رو مخش كار كن تنها برين 

لوازم ارایش کرم پودر ریمل خط چشم مدادی و ماژیکی.رژلب پالت بگیر به دردت میخوره خیلی.رژ گونه.سایه ابرو.ست براش.ست مانیکور.خط لب چند رنگ بگیر.

پدسیلیکونی واسه کرم پودر خیلی عالیه.لاک بگیر جیغ و ملایم.پد لاک پاکن.مژه فر کن.یدونه اکوامشکی واسه مجلسی چیزی.کانسیلر.چیزای مراقبتی مث اسپری دوفاز و ماسک مو.ابرسان یکی بگیر.نرم کننده هم بگیر.پنکیک اگه استفاده میکنی.

وسیله ها برقی هم اپیلیدی حتما بگیر خیلی بدردت میخوره با برس حرارتی.بقیشون مث بنداندازو اتو و ویو بدرد نمیخورن زیاد.

ست قیچی موچین.اسپری بدن و لباس.ادکلن هم یدونه مناسب بردار.دیگه چیزی ب ذهنم نمیرسه.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
لوازم ارایش کرم پودر ریمل خط چشم مدادی و ماژیکی.رژلب پالت بگیر به دردت میخوره خیلی.رژ گونه.سایه ابرو ...

خیییلی ممنون عزیزم عالی همه رو گفتی،بعد من واسه همسرم باید چیا بخرم؟؟؟

اینم بگم عزیزم.سعی کن از جاها مختلف بگیری.طرف بفهمه عروس هستی چند برابر میکنه قیمتارو.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

یکی هم ببر که منطقی باشه

مثلا من مادرم مثل بعضی خانواده ها نیس بگه چیز گرون گرون بردار چیزایی که نیاز ندارم بردارم و این حرفا 

همیشه‌ میگ بستگی به چیزی که احتیاج داری خرید کن و حتما نبای  چیزای خیلی انچنانی بخری

لوازم ارایش کرم پودر ریمل خط چشم مدادی و ماژیکی.رژلب پالت بگیر به دردت میخوره خیلی.رژ گونه.سایه ابرو ...

اینو رو خانواده شوهر حتما باید بگیرن؟

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋