2777
2789
عنوان

خریدعروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 62 پست
بهترين كارو ميكنين اين خريداي دسته جمعي احتمال زياد اخرش دعوا يا حداقل دلخوريه

ما تو خرید عقد مادر همسرم گفتن ک از سمت ما ی نفر از سمت شما هم یک نفر بیان 

مادرم گفت ما از این رسما نداریم شما اگ دوست دارید باهاشون برید 

ولی من بدم میامد از این رسم 🤨😐

ب نامزدم گفتم اگ کسی میاد من نمیرم 

برو با همونا چن تا وسایل بخر ب سلیقه اونا 

اخه شاید من ی مدل لباس خوشم بیاد ولی بقیه بگن ن اون یکی بهتره بعد دلخوری پیش میاد 

نامزدمم دید دلیلم منطقیه ب خونوادش گفت ما تنها میریم 

اره و خانواده عروس باید ریش تراش و ست بهداشتی بخرن فک کنم

اها چون من هنوز ازدواج نکردم میخوام ی سری چیزارو بدونم از الان😅

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرچی لازم داشتم خریدم، لباس خواب دو دست خریدم،لباس خونم دوست،مجلسی یه دست،لوازم ارایشم مثلا سایه من اصلا نمیزنم نخریدم،سشوار داشتم نخریدم، اتو مو بابلیس گرفتم

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

من بااین مخالفم که هر چی گرونه بردار اگه داماد زیاد خرید کرد تو هم زیاد خرید کن وسایل همه چی بردار و فلان........بنظر من هر چی لازمه بردار زیاده روی نکن چون بعدها خودت باید قسط و وام بدی

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

عزیزم😍

فقط اومدم بگم ان شا الله خوشبخت بشی

ما بخاطر کرونا عروسی نگرفتیم و خریدم فقط یکم آرایشی گرفتیم همین

به نظرم لوازم آرایشی جنس خوب بگیر حتی اگه شده کم

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
خیییلی ممنون عزیزم عالی همه رو گفتی،بعد من واسه همسرم باید چیا بخرم؟؟؟

ماشین ریش تراش.اگه همیشه ریشاش صفره ازون سه تیغه ها فیلیپس اگه صفر و یک میزنه موزر.

اسپری.خمیر ریش و فرچش.ژیلت خوب یک بسته.کرم مو.سشوار اگه تو جهازت هست بذار تو چمدونش.لباس ززد یه دست شورت و رکابی یکدست با زیرپوش .البته اگه استفاده میکنه.نرم کننده دست وصورت.برس.راستی خودتم برس بردار.اگه اتومو مسافرتی هم بتونی بخری براش خوبه نتونستی هم نخر.بستگی داره استفادع بکنه یانه.من شوهرم استفاده میکرد خریدم.جوراب بخر براش.زیر شلوار سفید یکی.یه رنگ دیگه یکی.ادکلن هم اگه دلت خواست بگیر.میتونی هم ازین عطر گرمی های خوب با جلد قشنگ بگیری مث ادکلن میشه ولی نهایت ۱۰۰ ۱۲۰ درمیاد.مسواک.خمیر دندون.یه سری چیزای اقا رو لازم نیست خودش باشه مث همین مسواک خمیر دندون اینا رو میتونی خودت بگیری.ست حوله هم که واسه هردوتون هست.بعد بنظرم یه روز برین واسه تو خرید کنین یه روز برا اقا.هردوتا خرید توی یه روز خستتون میکنه.دسته تیغ و یک بسته تیغ هم اگه استفاده میکنه بگیر قیمتی نداره.انشالله خوشبخت بشید.التماس دعا

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
یکی هم ببر که منطقی باشه مثلا من مادرم مثل بعضی خانواده ها نیس بگه چیز گرون گرون بردار چیزایی که نی ...

مادرمنم همش میگه همه چی گرون زیادنخر گناه دارن ولی واقعا مابرا عروسامون همه چی برداشتیم نوبت ماکه میشه میگن گرون نخر

هایادم اومد فیس واش هم واسه خودت هم واسه اقا.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
اینو رو خانواده شوهر حتما باید بگیرن؟

اره خب اینا جزو خرید عروس محسوب میشه ولی عروس هرکدومشو نیاز داشته باشه میخره.