2777
2789
عنوان

خریدعروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين ما خريد عروسيو دوتايي رفتيم نه خانواده من اومدن نه اون از همه چيز بر نداشتيم اما از اونايي كه برداشتيم بهترين بود يه خورده هم الكي خريديم از سر جو گيري 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
اون چیزایی ک نیازته بخر  منم دارم خرید عروسی میکنم  جعبه ارایش هیچ کدوممون نخریدیم  ...

اره منم تک‌تک لوازم ارایش جیزایی که مصرف میکنم میخرم جعبه ارایش همش سایه و رژه

مگه میشه😂😂😂اول نفر میاد 

اره منم نه مادر خودم اومد نه از بستگان من نه ايشون 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
مگه میشه😂😂😂اول نفر میاد 

یه روز ک میرین بیرون دوتایی برین خرید بعد بگو یهویی شد دیدیم خوشمون اومد

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋
اره منم تک‌تک لوازم ارایش جیزایی که مصرف میکنم میخرم جعبه ارایش همش سایه و رژه

گمونم منظورش از جعبه اون جعبيه اييه كه وسايل ارايشو ميزارن توش من هم خودم هم شوهرم خريديم بي مصرف ترين چيز بود

ب همسرت بگو ک اگ مادرت بیاد من راحت نیستم  اصلا چرا باید بفهمونید بهش  ما الان هروقت میر ...

بهترين كارو ميكنين اين خريداي دسته جمعي احتمال زياد اخرش دعوا يا حداقل دلخوريه