با یکی از همکارای سابقم در ارتباطم یه مدت کوتاهیه البته اون رفته تو یه بخش دیگه از شرکت که پست مهم هم گرفته حالا من چون همکاره و باهاش ارتباطه بیرونی ندارم و فقط تلفنی فعلا با هم چت می کنیم و .. می دونستم امروز روز تولدشه و از چند وقت قبل بهم گفته بود حالا من نقاشی می کشم به صورت حرفه ای و از قبل اینکه با هم ارتباط داشته باشیم خیلی خوشش میومد همش می گفت کاراتو ببینم و ... بعد چند وقت پیش همکارا بهم گفتن یه چهره سیاه قلم ازش بکش تولدش بهش بدیم ولی بعد مدیرمون باهاش بد شد و الان همکارا جرات نمی کنن برای عشقم تولد بگیرن ولی از طرفی گیر دادن باید تابلو سیاه قلمی که تو کشیدی بهش بدیم یه جوری یواشکی می خوان فردا ببرن دم خونشون نمی دونن فکر می کنن تولدش فرداس از طرفی من نمی دونستم که می خوان بهم پول ندن به خدا فقط دویست و بیست هزار تومن پول قابشو دادم می خوام یه جوری بگم اینا پول ندادن من کلی زحمت کشیدم و هزینه کردم کسایی که نقاشی می کشن می دونن که الان این نقاشی حداقل 600هزار تومن ارزش داره چرا به اسم اونا تموم بشه (شماها با من موافقین ) والا دوروز دیگه اینا دنبال اینن که کمکشون کنه تو کار پیشرفت کنن چون اون جایگاهش بالاس
حالا صبح بهم پیام داد از دستم ناراحت بود می گفت من که توقع کادو و ... ازت نداشتم ولی فکر می کردم تو روز تولدم حداقل یه تبریک بهم بگی اون که نمی دونه من می خواستم سوپرایزش کنم این همکارای عوضی خودشیرین خسیس برناممو به هم ریختن حداقل خودم تابلو رو با کیک میفرستادم دفترش یواشکی