2777
2789
عنوان

تولد عشقمه به تظرتون چیکار کنم

215 بازدید | 15 پست

با یکی از همکارای سابقم در ارتباطم یه مدت کوتاهیه البته اون رفته تو یه بخش دیگه از شرکت که پست مهم هم گرفته حالا من چون همکاره و باهاش ارتباطه بیرونی ندارم و فقط تلفنی فعلا با هم چت می کنیم و .. می دونستم امروز روز تولدشه و از چند وقت قبل بهم گفته بود حالا من نقاشی می کشم به صورت حرفه ای و از قبل اینکه با هم ارتباط داشته باشیم خیلی خوشش میومد همش می گفت کاراتو ببینم و ... بعد چند وقت پیش همکارا بهم گفتن یه چهره سیاه قلم ازش بکش تولدش بهش بدیم ولی بعد مدیرمون باهاش بد شد و الان همکارا جرات نمی کنن برای عشقم تولد بگیرن ولی از طرفی گیر دادن باید تابلو سیاه قلمی که تو کشیدی بهش بدیم یه جوری یواشکی می خوان فردا ببرن دم خونشون نمی دونن فکر می کنن تولدش فرداس از طرفی من نمی دونستم که می خوان بهم پول ندن به خدا فقط دویست و بیست هزار تومن پول قابشو دادم می خوام یه جوری بگم اینا پول ندادن من کلی زحمت کشیدم و هزینه کردم کسایی که نقاشی می کشن می دونن که الان این نقاشی حداقل 600هزار تومن ارزش داره چرا به اسم اونا تموم بشه (شماها با من موافقین ) والا دوروز دیگه اینا دنبال اینن که کمکشون کنه تو کار پیشرفت کنن چون اون جایگاهش بالاس 

حالا صبح بهم پیام داد از دستم ناراحت بود می گفت من که توقع کادو و ... ازت نداشتم ولی فکر می کردم تو روز تولدم حداقل یه تبریک بهم بگی اون که نمی دونه من می خواستم سوپرایزش کنم این همکارای عوضی خودشیرین خسیس برناممو به هم ریختن حداقل خودم تابلو رو با کیک میفرستادم دفترش یواشکی

الان اینا می خوان فردا براش ببرن نقاشیو به نظرتون عکس تابلو رو براش بفرستم بهش بگم صفر تا صد این کار و خودم برات اماده کردم فقط برای اینکه تابلو نشه همکارا میارن برات بگم برات این تابلو رو کشیدم می دونستم از هر هدیه ای بیشتر خوشحالت می کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تبریک میگفتی هنوز جدی نشده که

نه جدی نشده ولی تو این چند وقت دو بار برام هدیه فرستاده یه بار برام سه تا گلدون فرستاد که می دونه دوست دارم همونا کلی ارزش داشت یه بارم یه تومن برام یه هدیه دیگه فرستاده بود 

خودت بفرست براش  خلآص بگو بیادت بودم و نشد خلاصه

نمی شه ریسمون همش منتظره می گه خودم می برم دم خونشون گفتم خودم می فرستم من که خونمون نزدیکه خونشونه ولی بقیتون حداقل یه ساعت تو راهین گفت نه خودم می برم (این رئیسمون پستشو از اون گرفته از هر راهی می خواد خودشیرینی کنه )

خودت تنهایی میبردی بش میدادی خو

نمی شد اینا گولم زدن از اول گفتن بکش بعد فهمیدم همه با هم می خوان اینو بدن بهش عوضیا کلی کار براشون انجام داده تا حالا منم الان حرصم می گیره چرا من این همه زحمت کشیدم به اسم اینا تموم بشه من که صددرصد بهش می گم اونا برا خودشیرینی خودشونو انداختن وسط 

یعنی الان بهش بگم ؟ زنگ بزنم بگم چهرتو کشیدم اینا می خوان خودشون بیارن ؟

اره اره ‌بدو  

وای چقدر از دستت باید حرص بخورم زود باش تا نبردن .بگو خودم نمیام ‌ایشاا.. سر فرصت میبینمت.. ولی الان هدیمو دادم بیارن

این نیزبگذردچون میگذرد غمی نیست