2777
2789
به شوهرم که شک ندارم اتفاقا از اون خانواده هانیسیم که بگیم حتما شب عروسی من از جنبه های دیگ مثل با ...

من دوران عقدم فقط بیبی چک میزدیم😂😂شوهرمم فقط میخندید بهم و مسخرم میکرد. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا به نظر من که تو دوران دوستیم یه حرکتایی بزنید شاید طرف مشکل جنسی داشت اونوقت عقد کنید میخاید چک ...

اتفاقا حرفت درسته. یه وقت ادم فهمید به طرف اصن حس جنسی نداره والا. ولی خب ریسک داره پسرا کرم دارن کلا عفت ادمو میبرن

مخالف رابطه کامل تو غقدم بزار یه انگیزه و شوقی داشته باشه ک زودتر برین سر زندگیتون وگرنه تا ۱۰ سال ...

اتفاقا منم همینارو خونده بودم توی سایت.وقتی همسرم باهام رابطه برقرار کرد انقد غر زدم و گریه کردم گفتم من واست تکراری شدم حالا دیر عروسی میگیری حالا ولم میکنی میری.

ولی اونگفت اگه قراره تکراری بشی یه عمر قراره باهات زندگی کنم اون موقع تکراری نمیشی؟

و زود عروسیو گرفت خودشم دستمال درست کرد برام.

مرد داریم تا مرد

جدی... خیلیا شنیدم خون نداشتن

منم خون ندیدم ولی هنوز شک دارم که دختر نیستم میخوام برم دکتر

هنوز هم غروب خورشید زیباست هنوز لالایی های ماهم شنیدنی است دلم هوای بوی عطر نارنج درحیاط را دارد   هنوز داستان لیلی و مجنون شیرین است هنوز لبخند مادرم آرام است هنوز آمدن پدرم شیرین است هنوز به یاده  فاطمه ای که دیگر نیست چشمهایم اشک آلود است   
اتفاقا حرفت درسته. یه وقت ادم فهمید به طرف اصن حس جنسی نداره والا. ولی خب ریسک داره پسرا کرم دارن کل ...

وای اخه اصلا تفکر غلطیه قبول دارم ادم ترس میگیردش که حاملست و توهم میزنه استرسی میشه ولی عروسیم کنه چند ماه اول قاطیه فکر میکنه حاملست...اینم بخاطر اینکه هی به ما‌گفتن تقی به توقی بخوره حامله میشی تقی به توقی بخوره پردت اسیب میبینه پاره میشه در صورتی که پرده با حداقل دو سه بار رابطه عمیییق پاره میشه و حامله شدنم که چندین ماه اقدام پشت سر هم میخاد کلا تو تخمک گذاری و اقدامم ۲۵ درصد احتمال بارداری هست...بعدم تو دوستی یه جورایی هم تعهد داری هم نداری اگه طرفو واقعا دوست داری چشمت دنبال کسی نیست مطمعنی به خودت چه ایرادی داره تازه مشکلات و قلق همم میفهمید من حلال میدونم این مدل رابطه گناه نیست خیلیم جذابه چون یواشکی هست بیشتر تعهد زوری تعهد قلبی دارن😊

خودم خییلی ارسیده بودم ک چرا خون ندارم افسرده شده بودم چند روز. ولی شوهرم انقد مطلب خونده بود گف هیچ اشکالی نداره بدن همه ک مث هم نیس. بعدا ک ب مامانم گفتیم گف عمه هامن همینطور بودن

ولی مادرشوهرم از این رسمهای دستمال قدیمی شده شوهرمم آمینو گفت 

هنوز هم غروب خورشید زیباست هنوز لالایی های ماهم شنیدنی است دلم هوای بوی عطر نارنج درحیاط را دارد   هنوز داستان لیلی و مجنون شیرین است هنوز لبخند مادرم آرام است هنوز آمدن پدرم شیرین است هنوز به یاده  فاطمه ای که دیگر نیست چشمهایم اشک آلود است   
ولی مادرشوهرم از این رسمهای دستمال قدیمی شده شوهرمم آمینو گفت 

گفت مال قدیمه 

2790
2778
2791
2779
2792