2777
2789
خب علت عقد طولانی مشکلاتیه که همه دارن مثل جهیزیه پول رهن خونه و این چیزا

این چیزا بایکم اسون گرفتن بزارید تموم شه

ینی دوسال همسرت نتونسته ی خونه کوچیک اجاره کنه، با این تورم دوسال دیگه میتونه! ؟

شک ب چی؟ توو دوسال شک داری هنوز ب رابطه با همسرت!! عجیبه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اون دورانگذشت  دیگه  بابا

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی میترسم از همه نظر  و از یه نظرم میگم یه وقت از هم دور نشیم

شاید حامله بشی نکن به نظرم

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
این چیزا بایکم اسون گرفتن بزارید تموم شه ینی دوسال همسرت نتونسته ی خونه کوچیک اجاره کنه، با این تور ...

اتفاقا هیچ کدوممون اهل سخت گرفتن نیستیم نه خودمون نه خانواده ها اما خب بلاخره یه سری مشکلات هست دیگ

مخالف رابطه کامل تو غقدم

بزار یه انگیزه و شوقی داشته باشه ک زودتر برین سر زندگیتون

وگرنه تا ۱۰ سال دیگه هم همینجور عقد میمونید.کارشو ک داره میکنه و تو خونه بابات اونم خونه باباش دیگه خرج اضافه نمیوفته رو دستش

اشتباه نکن

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
اتفاقا هیچ کدوممون اهل سخت گرفتن نیستیم نه خودمون نه خانواده ها اما خب بلاخره یه سری مشکلات هست دیگ

این مشکلاتی ک شما گفتید رو میشد توو دوسال گذشته راحتتر پشت سر گذاشت. حالا مشکلات دیگه رو قطعا من نمیدونم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
دوسال عقدی شک داری اونوق!!!عامو شوهرته خب ولی بستگی به فرهنگ خودتون هم داره!!!

به شوهرم که شک ندارم

اتفاقا از اون خانواده هانیسیم که بگیم حتما شب عروسی

من از جنبه های دیگ مثل بارداری و این چیزا میترسم

خب علت عقد طولانی مشکلاتیه که همه دارن مثل جهیزیه پول رهن خونه و این چیزا

عزیزم اولا تایم عقدت زیاد طولانی نیست و خیلیا اینجورین دیگه دوما شوهرته با خیال راحت باهاش رابطه داشته باش بکارت و اینا چیه دیگه بچسب ب راضی نگه داشتن شوهرت و تو مشهد نگهش دار بزار هیچ وقت تو حسرت نمونه لابد چه مزه ای داره و خدایی نکرده کم کم فشار بیاد بهش باعث شه جای دیگه تجربه کنه....ب نظر من شوهرته و باهاش کاملا راحت باش تمام

من یه هفته بعد از عقد انجامش دادیم😂😂😂😂

یادمه تا اخر عقد استرس داشتم و همش شوهرمو لعنت میکردم اونم دید دارم دیوونه میشم زودی عروسی گرف. ۴ ماه عقد بودم.

ولی همش تصور میکردم دلم میکنع میره ولی حالا انقد ب حرفای اون روزام میخنده. حتی فردای عروسی ک دستمال میخواستن ازمون خودش با جیگر درست کرد😂😂😂 دادیم دست مادر شوهرم.

البته من همون موقع هم ک رابطه اول را برقرار کردیم خون نداشتم فقط درد بود تا خییلی وقت

از اولش راضی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
2790
2778
2791
2779
2792