2777
2789
وای اخه اصلا تفکر غلطیه قبول دارم ادم ترس میگیردش که حاملست و توهم میزنه استرسی میشه ولی عروسیم کنه ...

وویی من ک برگردم عقب بازم میترسم‌ 

من توی عقد فقط خودمو همسرم میدونستیم رابطه کامل داریم. بعدش یبار عفونت گرفتم دکتر پماد داخلی داد مامانم تو اتاقم دید و مجبور شدم بهش بگم رابطه دلریم. مامانمم ک خدا خیرش بده🙄🙄 تا آاااخررر عقد همش ازم باج گیری کرد و کار کشید همش میگفت ب حرفم گوش نکنی ب بابات میگم رابطه داشتین😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وویی من ک برگردم عقب بازم میترسم‌  من توی عقد فقط خودمو همسرم میدونستیم رابطه کامل داریم. بعدش ...

خوب کردی رابطه داشتی کاش استرسم نداشتی مادرتم اینطور رفتار نمیکرد کیف میکردی برا خودت کششتونم بهم بیشتر‌ میشد

یه حرفایی میزنید رابطه چه دوست چه عقد چه زن شوهر یه طرف اصل داستان مسائل جنسیه بعد عروسی که میل جنسی نمیاد سراغتون از بعد بلوغ داریدش 😂 😐

۷۰درصدخانوم ها خون ریری ندارند 

پس باید ۷۰ صدرصد پسر زبون بفهم باشه که حالی بشههه نیست نیستتت

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
پس باید ۷۰ صدرصد پسر زبون بفهم باشه که حالی بشههه نیست نیستتت

اگع کلاسای قبل ازدواج رو برن براشون توضیح میدن

البته میتونین قبل رابطه یه پزشکم برین برای معاینه اون بهتون توصیه هارو میکنه همراه همسرتون

اگع کلاسای قبل ازدواج رو برن براشون توضیح میدن البته میتونین قبل رابطه یه پزشکم برین برای معاینه او ...

اره واقعا درسته معاینه بکارت دلیلی برای اینکه دختر باشه نیست میتونن توضیحاتی در مورد بدن اون شخص بدن به همسرشون

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

بچه  ها من رفتم معاینه گفت حلقوی و فقط با زایمان از بین میره 

کی اینطوری بوده؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
اتفاقا منم همینارو خونده بودم توی سایت.وقتی همسرم باهام رابطه برقرار کرد انقد غر زدم و گریه کردم گفت ...

والا من با عقد چهارده ساله ازدواج کردم هنوز برای شوهرم تکراری نشدم هنوز هم مثل دوران دوستی بهم تمایل شدید داره این حرف ها چیه 

شنیدم‌میگن ۹۸ درصد خانما خونریزی ندارن

عوضش من به جای تمام اون دو درصد خونریزی داشتم فکر کنم بعد از ده بار رابطه هنوز هم خونریزی میکردم شوهرم می‌گفت پردست یا برزنته بعد خونریزیه کم به قطره نه ها دفعه اول و دوم در حدی که فقط چند تا دستمال پر شد