2821
2789
عنوان

یه بنده خدایی

205 بازدید | 31 پست

یکی از آشناهامون، تو یکسال گذشته که کرونا اومده فقط ۲ بار رفته خونه مادرش اینا، ۶ ماهه که کلا همدیگرو ندیدن با اینکه خونشون نزدیکه از ترس بیماری، تو این یکسال با هیچکسن رفت و آمد نداشته اصلا، یعنی در این حد رعایت کرده، حتی خرید خونه هم بچه هاشو نمیبره

حالا دیشب یهو زنگ درو زدن دیده یه عده زیادی بی خبر رفتن خونشون مهمونی😐

😬😬😬😬

حالا کاری به کرونا ندارم ، بی خبر چراااا

بنده خدااااا😂خندم گرفت اسی

من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی از فامیلای مام اینجوریه ولی خونشون کسی بره اول میفرستنش حموم بعد اجازه ی ورود میدن🤣🤣🤣حمومشونم ...

مگه کورونا با حموم میره 😂😂😂 فقط کوروناها تر و تازه تر میشن

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

میگن از هرچی بترسی سرت میاد...

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
یکی از فامیلای مام اینجوریه ولی خونشون کسی بره اول میفرستنش حموم بعد اجازه ی ورود میدن🤣🤣🤣حمومشونم ...

ریه هاشونم شامپو میزنن؟

تو حیاط که از سرما میمیرن😂😂😂