2777
عنوان

یه بنده خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 31 پست
ریه هاشونم شامپو میزنن؟ تو حیاط که از سرما میمیرن😂😂😂

فک کنم علاوه بر کورونا مهموناش ذات الریه هم میگیرن میان خونه طرف 😂

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خندم گرفت ولی خداییش خیلی ناراحت شدم براش

یه عهده درک ندارن دیگه 😒

من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱
فقط قیافه هاشون 😂😂

آره😂

من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱
🤣🤣🤣طرز فکرشونه دیگه تازه انقد عنبر نسا دود کردن صدای خانومه گرفته بود دود رفته گلوش😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

باید بذارن مهمونو تو وایتکس

یا بکننشون تو اتاق غذا بذارن پشت در😁😁😁

من خودم دیگه خونه مادرم اینا هر از چندگاهی میرم ولی یک سال خیلیهههه ها ، یه ساله قرنطینه هستن

والا من ی روز یبار خونه بابامم تاالانم خداروشکر چیزی نشده وقتاییم ک حس میکنم سرمایی چیزی خوردم دوهفته نمیرم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خودشونم از بیرون میرسن میرن حموم  کاراشون یادم میفته کلی میخندم

خیلی باحالن بعضیا ، اون روز یه خانومی نشست رو صندلی بعد یهو بلند شد گفت وای یادم رفت، الکل زد زیر پایش دوباره نشست😂😂😂😁

خیلی برام عجیبه بعضیا سر زده میرن خونه کسی 

بابا الان عصر، عصر ارتباطه همه دیگه فک کنم این ماس ماسک رو داشته باشن و بتونن یه زنگ ناقابل بزنن..مگه عهد فتحعلی شاهه که اینجوری بدون اطلاع میرن ،آمدیم نبودید😩

اه😥

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
والا من ی روز یبار خونه بابامم تاالانم خداروشکر چیزی نشده وقتاییم ک حس میکنم سرمایی چیزی خوردم دوهفت ...

آره بابا ، اینا هم زیاده روی کردن ولی خب بیچاره می‌ترسه ، گناه داشت

خیلی برام عجیبه بعضیا سر زده میرن خونه کسی  بابا الان عصر، عصر ارتباطه همه دیگه فک کنم این ماس ...

همینو بگو، شاید طرف خونش بهم ریخته باشه، انگار می‌خوان برن بازرسی😬😬😬

خیلی باحالن بعضیا ، اون روز یه خانومی نشست رو صندلی بعد یهو بلند شد گفت وای یادم رفت، الکل زد زیر پا ...

🤣🤣🤣🤣یاخدا

دیدی داروخونه ها نایلون میکشن بعد پشت نایلون جواب میدن ؟اونروزی داروخونه بودم ی مرده دید صداش نمیره اونور سرشو کرداز زیر نایلون داخل ماسکشم کشید پایین داروخونه ای همینجور😐موند😂😂😂😂