2777
2789
عنوان

کمردرد

412 بازدید | 54 پست

سلام به امید خدا بیست وچهار هفته و پنج روز بارداری ام 

امروز که بیدار شدم ،بالای گودی کمرم درد میکرد ، گرمش کردم یکم بهتر شد بازدوباره 

شما هم این طور میشید؟

من اولین باره کمرم درد گرفته 

ساق پام همیشه ضعف میره ،قسمت سمت چپ بدنم چون استراحتم خیلی حالت کوفته داره 

یبوست هم هستم 

طبیعیه گلی منم داشتم کمردرد 🌺❤️🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من از ۳ ماهگی کمر دردم شروع شد در حدی که کج راه میرفتم و برای نشستن و بلند شدن گریم میگرفت دکتر بهم قرص منیزیم داد خیلی خیلی بهترم الان.

برای یبوست هم الو قیصی بخر بخور هم بی نهایت خاصیت داره در ایام بارداری یعنی فوق العاده هست هم به سرعت شکم رو روان میکنه

خدایا شکرت......❤❤❤

طبیعیه منم اینجوری بودم تازه هرچی بچه زن بگیره وهفته ات بره بالا کمردردت بیشترمیشه عزیزم

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
من از ۳ ماهگی کمر دردم شروع شد در حدی که کج راه میرفتم و برای نشستن و بلند شدن گریم میگرفت دکتر بهم ...

صبح یه دفعه هول کردم اینطور کمرم درد گرفت بالای گودی کمرم یه حالت جا باز کردن ،گفتم نکنه دیروز زیاد تو ماشین بودم 

شما طول سرویکس تون چند بود ؟

من از ۳ ماهگی کمر دردم شروع شد در حدی که کج راه میرفتم و برای نشستن و بلند شدن گریم میگرفت دکتر بهم ...

تو نت و کتاب خوندم نوشته بود اگه منظم باشه ،نشونه زایمان زودرس و سقطه خدایی نکرده ،یعنی چی 

طبیعیه منم اینجوری بودم تازه هرچی بچه زن بگیره وهفته ات بره بالا کمردردت بیشترمیشه عزیزم

تو نت نوشته بود اگه منظم باشه نشونه زایمان زودرسه خدایی نکرده ،یعنی چی ؟

مگه عادی نیست ؟

تو نت و کتاب خوندم اگه منظم باشه نشونه خدایی نکرده سقط و زایمان زودرسه ،یعنی چی :

خودش تنهایی نه، نشونه ی سقط اینا نیست، علامت دیگه ای که نداری، لکه بینی یا درد شکم اینا

وزن جنین، تکون خوردناش، بزرگ شدن و جابجایی رحم، هورمون ها، بالا رفتن وزن و ... همه ی اینا باعث کمردرد میشه، نگران نباش .

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

تو نت و کتاب خوندم نوشته بود اگه منظم باشه ،نشونه زایمان زودرس و سقطه خدایی نکرده ،یعنی چی 

نه زیاد به نوشته های نت توجه نکن.خب شرایط بدنی و خیلی چیزای دیگه مهم هست چیزی که تو نت نوشته نمیتونه برای همه صدق کنه.حالا از دکترت بخواه برات منیزیم بنویسه عالیه.قرص بی ضرری هست و خیلی هم خوبه.برای کمردرد که عالیه

خدایا شکرت......❤❤❤
خودش تنهایی نه، نشونه ی سقط اینا نیست، علامت دیگه ای که نداری، لکه بینی یا درد شکم اینا وزن جنین،&n ...

ممنونم عزیزم خیلی التماس دعا 

ترشح مثل شیر رقیق ،و رنگش بدون بو ،حدود هفت قطره داشتم،خیلی ببخشید دست زدم دستمال کاغذی یکم چسبناک بود 

اینا عادیه ؟