2777
2789
عنوان

کمردرد

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 54 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نمیدونم والا من دقیقا بغل ستون فقراتم درد میکنه و وقتی میشینم بلند میشم تیرمیکشه و میزنه پاهام رو هم ...

سلام خوبید 

شما چی شدید 

بعد میگم کمر دردتون مثل حالت اینکه حس کنی کمرت شل شده یا رگ سیاتیکه؟

اونوقت همیشه داری حتی وقتی دراز کشیدی؟

سلام خوبید  شما چی شدید  بعد میگم کمر دردتون مثل حالت اینکه حس کنی کمرت شل شده یا رگ سیا ...

سلام ممنون شما خوبی؟

آره دقیقا من الان نزدیک یه ماهه تو استراحتم کمرم بهتر شده ولی یه ذره کار میکنم دوباره درد میگیره

ولی قبلش دائم بود حتی دراز کشیدنی هم درد داشتم 

سلام ممنون شما خوبی؟ آره دقیقا من الان نزدیک یه ماهه تو استراحتم کمرم بهتر شده ولی یه ذره کار میکنم ...

سلام خداروشکر ،آره منم استراحتم

این جوری که گفتم بودش ؟یا حالت گرفتنی؟

طول سرویکس ان شاءالله خوب شد 

سلام خداروشکر ،آره منم استراحتم این جوری که گفتم بودش ؟یا حالت گرفتنی؟ طول سرویکس ان شاءالله خوب ش ...

برا من دائم بود ولی بعد استراحت و استفاده از شیاف بهتر شدم دردش کمتر شده

فعلا نرفتم ببینم چجوری شده ایشاالله شنبه هفته دیگه میرم

برا من دائم بود ولی بعد استراحت و استفاده از شیاف بهتر شدم دردش کمتر شده فعلا نرفتم ببینم چجوری شده ...

من یه دفعه میگیره پایین کمرم مثل رگ سیاتیک 

منم ان شاءالله ده روز دیگه سونوگرافی دارم ،ان شاء الله که همه چی برامون خوب باشه 

من یه دفعه میگیره پایین کمرم مثل رگ سیاتیک  منم ان شاءالله ده روز دیگه سونوگرافی دارم ،ان شاء ...

فکر کنم اینکه میگیره ول میکنه نرماله ولی دائم باشه خطرناکه 

من فردا برای کیست پلکسوس های تو سر بچه ام سونو دارم دعا کنید رفع شده باشه ممنون

فکر کنم اینکه میگیره ول میکنه نرماله ولی دائم باشه خطرناکه  من فردا برای کیست پلکسوس های تو سر ...

ان شاءالله که رفع شده ،خیلی ها داشتن تو ماه های بالاتر رفع شده 

برای منم خیلی دعا کن ،گاهی سر تکون هاش نگران میشم و ترشح و کمرم

من هیچ کدوم غربالگری و اینا رو نرفتم توکل یه خدا دعام کن ان شاءالله سالم و صالح به موقع بیاد بغلم