2777
2789
عنوان

کیا با توسل به شهید هادی ازدواج کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 47570 بازدید | 47 پست
سلام عزیزم.خدا در دعارو باز گذاشته که دعا کنیم و حاجتمونو بده. بله شکر خدا و به لطف خدا و آقام امام ...

خداروشکر عزیزم انشالله موفق و عاقبت بخیر بشی التماس دعا ممنونم از چله زیارت عاشورا که معرفی کردی بهم امید دارم تا آخر چله حاجت بگیرم .یاعلی

والا حقیقتش من  قبل محرمیت ازدواجم بهم خورد دلیلش رو هم تا چند وقت حتی بهمون درست نمی گفتن... & ...

چقدر زیبا انشالله که خوشبخت بشید عزیزم التماس دعا  برای من دعا کن اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر عزیزم انشالله موفق و عاقبت بخیر بشی التماس دعا ممنونم از چله زیارت عاشورا که معرفی کردی بهم ...

ان شاءالله حتما حاجت میگیری.شهدا خیییییییلی آبرو دارن پیش خدا.بخدا خیلی خوبن.

حتی تونستی سر خاکشون برو خیلی خوب گره وا میکنن به اذن خدای بزرگ.امام زمانمونم(عج) گرچه ظاهر نیستن ولی حضور دارن بخواه که دعات کنن.

خودشون گفتن هروقت خواستید به وسیله ما به خدا توجه کنید زیارت آل یس بخونین.دعای فرج آقاهم خیلی موثر.

ان شاءالله حاجت روا بشی منوهم خبر ون.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بحق خانوم حضرت زینب(س)

ان شاءالله حتما حاجت میگیری.شهدا خیییییییلی آبرو دارن پیش خدا.بخدا خیلی خوبن. حتی تونستی سر خاکشون ...

ممنونم از لطفت عزیزم  قطعا همینطوره من هم هر شب زیارت عاشورا را به نیابت یکی از شهدا میخونم دعا کن یک ازدواج خوب نصیبم بشه که دیگه خسته شدم.

والا حقیقتش من  قبل محرمیت ازدواجم بهم خورد دلیلش رو هم تا چند وقت حتی بهمون درست نمی گفتن... & ...

واااای مو به تنم سیخ شد... چقدر زیباااااا....

الهی سپیدبخت باشی... چقدر قشنگ بود داستانت...

تیکر بارداریت درسته؟

واقعا یک هفته دیگه زایمان میکنی؟

میشه وحشتنااااااااااااک دعا کنی؟ خیلی زیااااد‌

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بله عزیزم محتاجیم چشم.

من خیلی خیلی آرزو داشتم که همسر و فرزند داشته باشم و یک زندگی گرم و بااحترام داشته باشیم و فرزندانم رو ببرم مجالس اهل البیت و با اون حضرات آشناشون کنم‌... تمام آرزوهام خاکستر شد...از همه چیز دل بریدم...

همین چند روز پیش، مجلس حضرت زهرا رفتم، به خانم گفتم که خانم آرزوهای من رو میدونید که دلم میخواست فرزندان فاطمی و علوی تربیت کنم... اما الان سنم بالا رفته و حتی همسر هم ندارم! تا برسه به فرزند... گفتم من که ازم گذشت... ولی خانم حال زار من رو ببینید که در این آرزوها پیر شدم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بله عزیزم محتاجیم چشم.

واقعا دعام کن... آرزو داشتم من هم روزی یک نوزاد بذارن بغلم و همسرم همون موقع سرم رو ببوسه و بابت تحمل رنج بارداری ازم تشکر کنه... براش اسم بذارم... ببوسمش...

بازی کنم باهاش...

ولی تمام آرزوهام دودشد و به آسمون رفت...

ان شا الله بزودی زود تاپیک بزنی خبر ازدواجتو به ما بدی... عزیزم

دیگه از تک و تا افتاده‌ام... ممنونم

دیگه از تک و تا افتاده‌ام... ممنونم

عزیز دلم اینو بدون همه چیزم ازدواج نیس خیلیا رفتن سر زندگیشونو کلی اذیت شدن و حسرت روزای تورو می خورن من دو نفر رو می شناسم همسن شما و بزرگتر از شما که نشده ازدواج کنن الان دکترا دارن و خیلی موفقند.... ناراحت نباش دوست گلم... بهترین سرنوشت نصیب ما میشه به موقعش... 

من خیلی خیلی آرزو داشتم که همسر و فرزند داشته باشم و یک زندگی گرم و بااحترام داشته باشیم و فرزندانم ...

انشالله به حق حضرت زهرا هرچه زودتر خبر بدی که حاجتت رو از دستان مبارک بی بی فاطمه زهرا سلام الله علیها گرفتی .نماز دو رکعتی هدیه به حضرت زهرا که تو قنوتش میخونی اللهم بفاطمه و ابیها و بفاطمه و بعلها و بفاطمه و بنیها و...(تو گوگل سرچ کن برات میاد)رو بخونید.یا علی حاجتت روا انشالله

عزیز دلم اینو بدون همه چیزم ازدواج نیس خیلیا رفتن سر زندگیشونو کلی اذیت شدن و حسرت روزای تورو می خور ...

من هم موفق هستم. کاملا مستقلم و به برکت الهی و لطف خدا برای خودم دارایی دارم. ولی ازدواج برای من مهمه. اینطور نیست که مونده ازدواج باشم. مثل یک مرد به لطف خدا از پس همه کار برمیام. راستش دوست ندارم امثال این نوشته هایی که در این پست آخر نوشتی رو بشنوم... حس نصیحت بهم دست میده و اینکه خودم نمیفهمم چی برام خوبه و چی بد!

منی که طلاق گرفتم و زندگی نامساعد رو پشت سر گذاشتم که دیگه دختر مجرد نیستم که ندونم تو زندگی متاهلی چه خبره... خوب میدونم. با این حال معتقدم تاهل با همه‌ی مسوولیتش، اگر طرفت درست باشه، از مجردی بهتره