2777
2789
عنوان

کیا با توسل به شهید هادی ازدواج کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 47569 بازدید | 47 پست
سلام ممنونم عزیزم بابت لطفت چله زیارت عاشورا به نیابت شهید گرفتم ولی حکمت خداست هنوز به حاجتم نرسیدم ...

اخ عزیزم... من ۳۸ سالمه... من هم مذهبی و محجبه هستم. متاسفانه الان اغلب خانواده ها و پسرها و مردها یک زن کاملا مذهبی و سفت و سخت نمیخواهند! امکان ازدواج برای امثال ماها به شددددت پایین اومده.

من البته طلاق گرفتم ولی تنهایی خیلی اذیتم میکنه.خیلی... دلم خیلی تنگه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ممنونم عزیزم بابت لطفت چله زیارت عاشورا به نیابت شهید گرفتم ولی حکمت خداست هنوز به حاجتم نرسیدم ...

اهل قم هستی؟

همین امروز به یاد حضرت معصومه بودم... میشه برام خیلی خیلی دعا کنی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اخ عزیزم... من ۳۸ سالمه... من هم مذهبی و محجبه هستم. متاسفانه الان اغلب خانواده ها و پسرها و مردها ی ...

انشالله به حق حضرت زهرا حاجت دلتون روا بشه و همیشه سلامت باشی چشم برا حاجت رواییتون صلوات هدیه به حضرت زهرا کردم.نماز جعفر طیار ،چله سوره حشر و یس انجام بدید

انشالله به حق حضرت زهرا حاجت دلتون روا بشه و همیشه سلامت باشی چشم برا حاجت رواییتون صلوات هدیه به حض ...

ممنون. راستش کاملا به دعا و توسل عقیده دارم. ولی دیگه دل و دماغ درخواست و دعا ندارم... خیلی خیلی خسته ام...

اهل قم هستی؟ همین امروز به یاد حضرت معصومه بودم... میشه برام خیلی خیلی دعا کنی؟

نه متاسفانه گلم .خوش به سعادتتون زیر سایه حضرت معصومه هستید .ممنونم از دعای خیرت چطور به یاد من بودید؟

ممنون. راستش کاملا به دعا و توسل عقیده دارم. ولی دیگه دل و دماغ درخواست و دعا ندارم... خیلی خیلی خست ...

نه نه عزیزم هیچوقت ناامید نشو خداوند برای ما بهترین رو میخواد فقط باید صبر داشته باشیم توروخدا برام دعا کنید عزیزم

نه متاسفانه گلم .خوش به سعادتتون زیر سایه حضرت معصومه هستید .ممنونم از دعای خیرت چطور به یاد من بودی ...

نه عزیزم قم نیستم

ای جااااااان. دلم رو آتیش زدی..‌. میشه توضیح بدی بیشتر؟

والا حقیقتش من  قبل محرمیت ازدواجم بهم خورد دلیلش رو هم تا چند وقت حتی بهمون درست نمی گفتن...  بعد خواهر کوچکترم ازدواج کرد راستش همه یه جور خاصی در مورد ازدواج من دعا میکردن انصافا کمی سخت بود... یه حدود 4 ماه از عقد خواهرم گذشته بود که توی تلویزیون چیزی دیدم دقیق یادم نیس در مورد ازدواج با یه مرد سید بود و استعانت از حضرت زهرا شبش خیلی ساده از ذهنم گذشت خانم نمیشه یکی از پسرانتو قسمت من کنی... خیلی همسر سید دوست داشتم حدود هفت سال بود میرفتن و میومدن و موردی که بدردم بخوره پیدا نمی کردم در کنارش گفنم واقعا اینقدر من عجیب غریبم.... خلاصه یه مدت بعد یه ماه نکشید یه آقای روحانی اومد خواستگاریم منم خسته از روحانی هایی که کفریم کرده بودن در قبلا  گفتم بازم روحانی نه... مامانم گفتن سیده ها منم گفتم باشه بیاد من با منبع در آمد طلبه ها مشکل داشتم می گفتم از راه دین پول در نیارن خلاصه اومدن منم خیلی بی انگیزه یادمه لباس نذاشته بودم یه ربع طول کشید بیام اما حرف که زدم باهاشون خیلی بهتر شدم... بعد چند جلسه فهمیدم خیلی شبیه همیم و خیلی کنارشون آرامش دارم... بعد فهمیدم ایشونم خیلی دنبال همسر می گشته... و از حضرت زهرا خواسته بودن... بعدم جالبه بدونین اسم من سیده فاطمه است اسم ایشون سیدعلی توی گوشیم اسمش پسر حضرت زهرا سیو شده برای اینکه یاذم بمونه از صدقه سر کی دارم همسرمو زندگیمو

ممنونم عزیزم از لطفت شما خودتون حاجت گرفتین ؟

سلام عزیزم.خدا در دعارو باز گذاشته که دعا کنیم و حاجتمونو بده.

بله شکر خدا و به لطف خدا و آقام امام زمان(عج) من حاجتمو گرفتم الحمدلله.البته خیلی دعا کردم.خداهم حاجتمو داد