2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی راه قطعی هست ک میگن خطرناکه ممکنه ازمابهترون بااین کاز بسوزن وازمون انتقام بگیرن منم طلسم دارم اما میترسم انجام بدم

بایدازعطاری قلیاب بگیزی ارزونم هست باسرکه سفید قاطی کنی توحموم بریزی روسرت تونت نگاگنی دستوردقیقش هست   

اگه امضامودیدی برای امام رضاوپسرش امام جوادصلوات بفرس❤❤❤❤دعاکنین حاجت منم بده من منتظرمعجزشم😄😄😄

من خیلی دعا گرفتم اصلا تاثیرنداشت برام

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
واقعا اعتقاد دارین؟

قبلا نداشتم اما از وقتی که دیدم خواستگاریام روابطم الکی بهم می ریزه چند جا هم طالع گرفتم بهم گفتن طلسم داری بختت بسته است واقعا باورم شده اخه پیشه ادمای مختلفی گرفتم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 😞

[QUOTE=171946938]قبلا نداشتم اما از وقتی که دیدم خواستگاریام روابطم الکی بهم می ریزه چند جا هم طالع گرفتم بهم گفتن طل ...[/QUOTمنم مثه توام..بهم گفتن بختت سنگینه دعاداری...بهم گفتن از روی گربه مرده رد شم

خدایا منم نگاه کن
انجام دادید شما کی بهتون گفت شما چند سالته

رفتم پیش یه دعانویس..من هیچ مشکلی ندارم نه ظاهرم نه خاندادم همه چی خوبه.ولی خواستگارک میا لال میشم یامیان پسندمیکنن بعدبهم میخوره خودمم هرکاری میکنم برام نمیشه..یه پیرمردیه سرکتاب بازمیکنه تارفتم پیشش بهم گفت یه خواستگارداشتی بهش جواب منفی دادی ولی اون چشمش دنبالته نفسش برات سنگین بوده..

خدایا منم نگاه کن
رفتم پیش یه دعانویس..من هیچ مشکلی ندارم نه ظاهرم نه خاندادم همه چی خوبه.ولی خواستگارک میا لال میشم ی ...

منم هیچ مشکلی ندارم هیچی حتی یه کوچولو اما هیچ چیز درست نمیشه منم بهم گفتن که مثل اینکه یه نفر شمارو دوست داشته اما مادرش دعا گرفته که از تو سرد بشه واسه همین سنگینی افتاده تو روابط احساسیت من ۳۲ سالمه

انجام دادید شما کی بهتون گفت شما چند سالته

من۲۷سالمه..بهم گفت ۴۰دونه جو بریز تویه کاسه رفتی حموم به نیت چله بری بده مامانت یاخواهرت بریزه رو سرت..یاازرو گربه مرده رد شو..نه هنو گربه مرده پیدا نکردم😂😂

خدایا منم نگاه کن