2777
2789
پس آشنایی تونم مجازی بوده😐🤦‍♀️🤦‍♀️ حالا اون کجا زندگی میکنه مگه؟ رشته ات چیه الان

اره اشناییمون مجازی بوده اگه تعریف کنم که اصلا هنگ میکنی 

آشناییمون جوری بود که من اول عاشقش شدم بعد اینقدر رفتم رو مخش تا دلش به دست آوردم حدودا دو سه ماه خودمو بهش ثابت کردم و عشقمون دو طرفه کردم 

من رشته ام انسانیه 

با حرفام میتونم آدما رو عوض کن از این رو به اون رو 

یه مشاوره کار درست 😁

بگو ایده بگیره

جلو دنیا وایساد ب خاطرم،،،،،دلم نمیخاد مسائلو باز کنم،،،،،بعضی مسائلش بدآموزی داره واسه این آقا،،،،،ولی بزرگترین کارش وفاداری بود،،،۲تا دوستام از حسادت بهش پیشنهادایی داده بودن ک هر پسری بود وسوسه میشد من خوندم چتاشونو ،،،،،حالا اینکه چیزی نیست هر کسی باید وفادار باش اول،،،،ولی کلا مانع زیاد بود بینمون،،،،،،،منم کاری ک کردم ب پاس خوبیاش مهریمو بخشیدم و یک سکه مهر کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افرین،،،،موفقیت ینی این،،،،،،،ازدواج هنیشه هست و محدودت میکنه تو سن پایین،،ی جاری دارم تازه نامزدن،، ...

برادرشوهرت به جاریت قبل ازدواج نگفت نمی‌ذارم درس بخونی یا بری سرکار ؟

اره اشناییمون مجازی بوده اگه تعریف کنم که اصلا هنگ میکنی  آشناییمون جوری بود که من اول عاشقش ش ...

وااای خدا دارم تصور میکنم تو مشاور شی

وای به حال اونایی که تو مشاوره شون بدی

اگه انسانی هستی راحت درمیای 

انسانی و ریاضی کلا خیلی راحته 

ولی بخون

برادرشوهرت به جاریت قبل ازدواج نگفت نمی‌ذارم درس بخونی یا بری سرکار ؟

قبلش همه هر حرفی میزنن،،،،نمیدونم گفته یا نه ولی میدونم اینقد متعصب و خودخواهه هرگز نمیزاره حتی شوهرمم همینو گفت،،،،،،اینقد خودخواهه ک ی آزمایش ژنتیک نرفت گفت لازم نیست در صورتیکه دختر خاله و پزرخاله هستن و عروس ی خواهره سندروم داره

ببین ناامید نشو.اگه حرفامو خوب خونده باشی متوجه میشی گفتم اگر اون دختر ولت کنه بخاطر خودخواهی های تو ...

چند روزی بود که ندیده بودمش دلم براش تنگ شده بود دیروز بهش گفتم یه عکس بده ببینمت گفت اگه بخوای حالمو خراب کنی آف میشم 

گریه ام گرفت به زور جلو اشکمو گرفتم آخه مگه چی یه عکس دادن حال ادمو خراب میکنه

اره مخ زنیم خوبه  ببخشید ببخشید ببخشید اینو میگم  ولی مخ زن شوهر دارم زده بودم  ول ...

پناه بر خدااااا😐😐

واقعا شرم آوره

با این اوصاف نرو دانشگاه فرهنگیان برادر

از اونجا میندازنت بیرون شک نکن