2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راهش اینه که هر دوتون باهم درس بخونین و پیشرفت کنین ، باید همسطح باشین هر دوتون 

ببین من امسال کنکور دارم 

خیلی راحت میتونم بخونم و دانشگاه فرهنگیان کرمون قبول بشم ولی به خاطر اون می‌خوام دانشگاه برم استانی که اون زندگی می‌کنه 

تو هرجور بگی من متوجه میشم

اوکی 

ببین اون دختر ۱۵سالشه.کلی راه پیش رو داره.همین الان اگر یه ادم بهترازتو پاپیش بذاره میره سمت اون.چون تو فقط نوک دماغتو میبینی.

اگر بره دانشگاه که اصلا دیگه دنیا براش عوض میشه.

با این وضعی که تو تعریف کردی ازدواج هم بکنین نمیتونه دووم بیاره.

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

این چقدر مثل منه  منم تا قبل اینکه برم دانشگاه اصلا خودمو درگیر این مسائل نکردم  حتی یه ...

افرین،،،،موفقیت ینی این،،،،،،،ازدواج هنیشه هست و محدودت میکنه تو سن پایین،،ی جاری دارم تازه نامزدن،،،فامیله ،،،میدونم کلی آرزو داشت و هدفش تربیت معلم بود شهر دور قبول شد و نرفت حالام ازدواج،،،،خیلی تعجب کردم واقعااا و تاسف خوردم چون میدونم برادرشوهرم هرگز بهش اجازه دانشگاه رفتن نمیده چون تعصبیه،،،،،،شاید الان نفهمه ولی بعدها میفهمه اشتباه کرد

ببین من امسال کنکور دارم  خیلی راحت میتونم بخونم و دانشگاه فرهنگیان کرمون قبول بشم ولی به خاطر ...

پس آشنایی تونم مجازی بوده😐🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا اون کجا زندگی میکنه مگه؟

رشته ات چیه الان

اوکی  ببین اون دختر ۱۵سالشه.کلی راه پیش رو داره.همین الان اگر یه ادم بهترازتو پاپیش بذاره میره ...

نا امیدم کردی 🥺

ببین تا جایی من می‌دونم حتی اگه بره با یکی دیگه نمیتونه منو فراموش کنه هیچوقت بعدم مگه من میذارم بره سمت یکی 

نا امیدم کردی 🥺 ببین تا جایی من می‌دونم حتی اگه بره با یکی دیگه نمیتونه منو فراموش کنه هیچوقت بعدم ...

احتمالش خیلی زیاد هست بره 

مطمئن باش 

خودتو درگیر عشق مجازی نکن 

اما و اگرش خیلیه

نا امیدم کردی 🥺 ببین تا جایی من می‌دونم حتی اگه بره با یکی دیگه نمیتونه منو فراموش کنه هیچوقت بعدم ...

ببین ناامید نشو.اگه حرفامو خوب خونده باشی متوجه میشی گفتم اگر اون دختر ولت کنه بخاطر خودخواهی های توعه.

از خود گذشتگی زیاد هم خوب نیستا.

اعتدالو رعایت کن

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️