2777
2789
عنوان

مشکل پسرم 😭😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 41 پست
واقعا؟؟؟ من هرچی سرچ میکنم چیزی نمیاد که ببینم بقیه چه کار کردن و از تجربه هاشون یاد بگیرم

یه کاربر بود میگفت دخترم اینجوریه من برام عجیب بود بخاطر همین یادم مونده

زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند❥
حساس نشو بفهمه میخواهی جلوشو بگیری شاید لج کنه چند وقت دیگه از سرش میفته ناراحت نباش

خدااا کنه 

اخه میدونی خیلی به پتوش حساسه و من این یک هفته پتوشو هی قایم میکردم ، امروز همش استرس داشت که پتوشو بردارم و در آخر هم تا سرگرم بازی بود برداشتم و خیلی گریه کرد 

😭😭😭 اینجوری هم دارم از پتوش که خیلی وابسته است دورش میکنم هم از کاری که لذت میبره  و دوتا باهم شده 😥😭بچم خیلی ناراحت میشه

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه کاربر بود میگفت دخترم اینجوریه من برام عجیب بود بخاطر همین یادم مونده

😞👍🏻

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
عزیزم توگول سرچ کن خودارضایی کودکان نی نی سایت تمام تاپیکهارو بخون همشون تجربه ان که به اشتراک گذاشت ...

سرچ کردم و خوندم و نوشته از ۲ سالگی شروع میشه اما پسر من ۱ سال و ۴ ماهشه و هیچ علائم دیگه ای که تو گوگل زده نداره مثل خر خر کردن و عرق کردن برای همین مستعصل شدم 

سرچ کردم و خوندم و نوشته از ۲ سالگی شروع میشه اما پسر من ۱ سال و ۴ ماهشه و هیچ علائم دیگه ای که تو گ ...

خب بهتره که علایمی مثل عرق کردن و..نداره نگران نباش ضمنا گلم من گفتم همه تاپیکهایی که دررابطه باخودارضایی کوکان زدنو بخون تجربه های بچه های ساین هستن من تاهمشونوخوندم یه صبح تاشب طول کشید شماچجوری تویه لحظه همه رو مطالعه کردی؟

خب بهتره که علایمی مثل عرق کردن و..نداره نگران نباش ضمنا گلم من گفتم همه تاپیکهایی که دررابطه باخودا ...

بله عزیزم الان سرچ کردم بازی با آلت تناسلی کلی تاپیک تو نی نی سایت اومد و دارم میخونم ، من فقط سرچ میکردم خود ارضایی در کودکان که چیزی نبود غیر از نظر کارشناسان ، ممنون از راهنماییت ❤️

آخی عزیز دلم خیلی هنوز کوچولوئه واسه یاد گرفتن خوب و بد 

اره مشکل همینجاست ، قلبم داره هزار تیکه میشه 😭

سلام خانومی

شما توی بارداری آزارام مصرف میکردی؟؟

توی شیردهی هم منع داره؟؟؟

من توی بارداری مصرف میکردم

ولی دکترا نظرشون متفاوته برا شیردادن،یه سری میگن اشکال نداره توی شیردهی یه سری هم میگن نباید شیر خودمو بدم....

موندم والا ،یه ماه شیر خودمو دادم...ولی بعدش گفتن منعه توی شیردهی

سلام خانومی شما توی بارداری آزارام مصرف میکردی؟؟ توی شیردهی هم منع داره؟؟؟ من توی بارداری مصرف ...

سلام عزیزم بله تو بارداری استفاده میکردم و دوتا دکتر فوق تخصص زنان و زایمان و دکتر گوارش خودم که فوق تخصص گوارش دارن به اتفاق گفتن به هیچ عنوان حتی یک قطره از شیرتم نباید بخوره بچه چون خدایی نکرده امکان ابتلا به .... 

ادامه صحبتم پاک کردم عزیز چون شما دیگه دادی و تموم شده اما ای کااااش از دکتر متخصص این رشته قبلش مشورت میگرفتی چون خیلی خیلی بده برای بچه 

من حتی تو بارداری هم که مصرف میکرد تحت مراقبت این ۳ تا دکتر بودم که مشکلی برای بچه پیش نیاد 

سلام عزیزم بله تو بارداری استفاده میکردم و دوتا دکتر فوق تخصص زنان و زایمان و دکتر گوارش خودم که فوق ...

ای خواهر ،توی بیمارستان اینقدر اذیت دادن،میگفتن نه،شیرت مشکل نداره و باید شیرت رو بخوره و...حالا مثلا بهترین بیمارستان بود...

خداروشکر حالا زود فهمیدم...

از یه طرف حرف های اطرافیان از یه طرف دخترم محروم از شیر،تا مرز افسردگی رفتم....

چه عوارضی رو به شما گفتن ،میشه بگی مهربون؟

ناراحت نمیشم فقط بدونم و تجربه بشه

مرسی عزیزم😘😘

ای خواهر ،توی بیمارستان اینقدر اذیت دادن،میگفتن نه،شیرت مشکل نداره و باید شیرت رو بخوره و...حالا مثل ...

اره عزیزم میفهمم چقدر اذیت شدی 😒 البته من از طرف خانواده اصلا اذیت نشدم چون میگفتن سلامتی خودت مهم تره و قرصتو قطع نکن اما حسرت شیر دادن به بچه ام تا آخر عمر باهامه 🥺😭 حتی یکبار هم مک نزد و از همون لحظه که بدنیا اومد شیر خشک خورد 😫😢😢😢 لعنت به این بیماری😞

عزیزم خداروشکر که زودتر متوجه شدی اما گویا باعث تومور میشه دور از جون امااااا یادت نره که اینا همش احتماله و خداروشکر شما زود متوجه شدی پس اصلا نگران نباش ، انشالله دختر نازت زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه 🙏🏻😘