2777
2789
عنوان

مشکل پسرم 😭😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 41 پست
الان امرو که خواستم سرگرمش کنم یهو عصبانی شد و کلی جیغ کشید که کاریش نداشته باشم و رفت اون طرف تر ان ...

واااای عزیزم دلم غش رفت براش فقط سرگرمش کن ازسرش بیفته منکه حریف پسرم نشدم البته فقط موقع خوابیدن اینکارومیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمن الان ۴سالشه از۲سالگی همین کارومیکنه یه چیزی شبیه خودارضاییه وازاین کارلذت میبرن اما نه اون لذت ...

وای نگوووووو این همه ؟؟؟؟ دوسااال؟ تو جمع خجالت نمیکشی ؟ من خیلی ناراحتم 😭

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
واااای عزیزم دلم غش رفت براش فقط سرگرمش کن ازسرش بیفته منکه حریف پسرم نشدم البته فقط موقع خوابیدن ای ...

پسر من هم وقتی تنها میشه یا خسته است و خوابش میاد ، واقعا معضل شده برام 😕😕😭

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
اخه میدونی مثلا امروز خونه مامانم بودیم تا عصر ساعت ۵ بازی کرد اما تا یهو پتو دید خودشو انداخت روشو ...

خیلی بد میدونم  اگه واقعا مشکل خارش یا عفونت یا هر چیز دیگه نداشته باشه  شاید یه دوره اس نمیدونم واقعا رد میشه بچه ها هر دوره یه کار جدید انجام میدن   شما برای اینکه مطمئن بشی یه دکتر و آزمایش ببر تا از سالم بودن مطمئن بشی 

💖عشقم خانواده ام💖
ببرش متخصص اطفال یا آزمایش میده یا معاینش میکنه میفهمه 

چشم عزیزم حتما فردا میبرمش 👍🏻👍🏻

خوب شاید از عفونت میخاره

اخه ممکن از صبح انجام نده تا عصر که یهو شروع میکنه ، برای همین حدس میزنم خارش نباشه 

وای نگوووووو این همه ؟؟؟؟ دوسااال؟ تو جمع خجالت نمیکشی ؟ من خیلی ناراحتم 😭

توجمع اینکارونمیکنه فقط شب وقتی خوابش میادانجام میده براش نوبت دکترگرفتم یکشنبه میبرم والا ازترس کرونا یکساله بیرون نبردمش

بچه یک ساله اینکارو غریزی انجام میده هیچ اشکالی هم نداره حواسشو پرت کن باهاش بازی کن سریع بغلش کن بب ...

به خدا انجام میدم 😕 اما امروز یهو عصبانی شد و جیغ زد و رفت اونطرف تر خوابید و انجام داد 😥😭 برای خودش ناراحتم 

توجمع اینکارونمیکنه فقط شب وقتی خوابش میادانجام میده براش نوبت دکترگرفتم یکشنبه میبرم والا ازترس کرو ...

منم به خاطر کرونا اما حتما فردا میبرمش ، خیلی ناراحتم ، خدا کنه تموم بشه این دوران 😥

به خدا انجام میدم 😕 اما امروز یهو عصبانی شد و جیغ زد و رفت اونطرف تر خوابید و انجام داد 😥😭 برای خ ...

حساس نشو بفهمه میخواهی جلوشو بگیری شاید لج کنه چند وقت دیگه از سرش میفته ناراحت نباش

وایی این چه مشکلیه توسایت زیاد دیدم واقعا راسته؟؟

واقعا؟؟؟ من هرچی سرچ میکنم چیزی نمیاد که ببینم بقیه چه کار کردن و از تجربه هاشون یاد بگیرم 

منم به خاطر کرونا اما حتما فردا میبرمش ، خیلی ناراحتم ، خدا کنه تموم بشه این دوران 😥

عزیزم توگول سرچ کن خودارضایی کودکان نی نی سایت تمام تاپیکهارو بخون همشون تجربه ان که به اشتراک گذاشتن واقعا چیزنگران کننده ای نیست