2777
2789
عنوان

مشکل پسرم 😭😥😥

452 بازدید | 41 پست

بچه ها من چند روز پیشم تاپیک زدم و گفتم که پسرم ۱ سال و ۴ ماهشه و الان نزدیک دو هفته است که روی شکم میخوابه و عضو خصوصیشو میماله روی پتو 😥 تروخدا بگین چکار کنم ؟ ببرم روانشناس یا متخصص کودک ؟؟؟ 

کسی تجربه ای داره ؟ هر چقدر هم حواسش پرت میکنم باز انجام میده 😭 

به کلینیک هم پیام دادم تو نی نی سایت اما هنوز جواب ندادن چکار کنم تروخداااا بگین 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت نداره ؟؟ بیبین یه چیزیش هست ...فکر بد نکن 

اخه مگه عفونت فقط همین نشونه را داره ؟؟؟ 😕

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
عزیزم اندامشو تازه شناسایی کرده بخاطر اینه فقط باید سرگرمش کنی با یه بازی که بشینه و دراز نکشه

الان امرو که خواستم سرگرمش کنم یهو عصبانی شد و کلی جیغ کشید که کاریش نداشته باشم و رفت اون طرف تر انجام داد دوباره 😭😭

اخه مگه عفونت فقط همین نشونه را داره ؟؟؟ 😕

اره دیدم توی همین سایت یه خانمی مشکل شما داشت برده دکتر عفونت داشت بچه اذیت بوده با اون کار اروم میشده بیقرار بوده بعد خوب شد دیگه کاری نکرد ...بیبین بهتره ببری دکتر همین

شاید خارش داره اینجوری برطرف میشه

اخه میدونی مثلا امروز خونه مامانم بودیم تا عصر ساعت ۵ بازی کرد اما تا یهو پتو دید خودشو انداخت روشو و باز شروع کرد 😖😕

الان امرو که خواستم سرگرمش کنم یهو عصبانی شد و کلی جیغ کشید که کاریش نداشته باشم و رفت اون طرف تر ان ...

خیالت راحت اون فکرایی که میکنی نیست ولی نباید تکرار بشه چون بعدا که بعضی چیزا رو درک کنه بد میشه ولی بازم امکان خارشی سوزشی چیزی هست چون بچه تو این سن پوشک داره احتمالش هست

عزیزم بچه یه سال وچهار ماهه چیه که بهش شک کردی اخه بچه حتما یچیزیش هست حتما دکتر وازمایش ببرش

شکم اینه که مشکل جسمی داره و من متوجه نیستم ، برای همین میخوام بدونم کسی این تجربه داشته 

بله عزیزم حتما میبرمش چون خیلی ناراحتم 😞😞