2777
2789
عنوان

بااینکارمیشه طلاق بگیرم یانه

351 بازدید | 11 پست

سلام من ۲۰ سالمه دوساله نامردم همسرم ازمن ده سال بزرگتره 

مااولای نامزدی خیلی خوب بودیم خیلی ها خیلی. 

بعدا اخلاق همسرم یهو عوض شد همش گیرمیده اینجا نرو اونجانرو اینکاروبکن اون کارکنان ‌. خداوکیلی هرچی بخوام برام میخره ولی اخلاقش روز به روز بدترمیشه نمیدونم بایدچیکارکنم خیلی دوستش دارم اولاکتک میزد هیچ کاری نمی‌کردم کتک میزد به بابام گفتم باهاش حرف زد الان سه ماهه که نمیزنه ولی به جای کتک زدن فوش میده هیچانمیزاره برم خانوادم واسه عروسی یامهمونی میرن ها من نمیرم هرروز هرروز یه بهونه ای میارم که نرم وقتی هم میخوام برن همسرم میگه اگه بری همه چی تمومه دیگه منم خجالت میکشم به خانوادم بگم میترسم ازهمسرم طلاق بدن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دوران نامزدي طلاق بگيري، بهتره

معتاد نيست؟

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

همسرت کنترلگری داره

نگران بهش خیانت کنی 

اختلاف سنیتون زیاد درکت نمیکنه میخواد توچنگش باشی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!