2821
2789
عنوان

دستکش چرمم

154 بازدید | 5 پست

سلام خانومای گل، من چند سالیه یه دستکش چرم دارم که  قدیمی شده، و قسمت انگشتاش یکمی رنگش رفته یه حالت ساییده پیدا کرده. الانم که همه چیز خیلی گرون شده، همش پول کم میارم نمیرسم برم دستکش جدید بخرم 😞، و خب در کل جنسشم خیلی بهتر از دستکشاییه که الان میبینم تو بازار، کیا اینجا به چرم آشنایی دارن، ازین جهت که چه روغنایی باید بهش زد، فکر کنم با رنگ چرم بتونم رنگشو برگردونم، ولی بعدش میخوام بدونم چه روغنی ب چرم بزنم خوبه. که سالم بمونه 

یه اسپری مخصوص چرم از کیف و کفش فروشی ها بخر که در مقابل رطوبت ازش محافظت کنه. اینطوری خیلی دیر خراب می شه.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
یه اسپری مخصوص چرم از کیف و کفش فروشی ها بخر که در مقابل رطوبت ازش محافظت کنه. اینطوری خیلی دیر خراب ...

مرسی عزیزم، این اسپری رنگیه؟ 

و اینکه قیمتش حدودا چقدره؟ میدونید؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی عزیزم، این اسپری رنگیه؟  و اینکه قیمتش حدودا چقدره؟ میدونید؟

قیمتش رو نمی دونم عزیزم. اما بی رنگه. اونایی که من استفاده کردم که همه بی رنگ بودن. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز